http://instagram.com/14_puji YouTube

12 de desembre del 2011

Valents fins el final?

Foto: Esteban Tore (http://estebantore.photaki.com/)

El Govern de Catalunya ja ha portat a terme una primera onada de retallades durant aquest any i n'ha anunciat una segona per al que ve. I espera't. Alguns hi estaran d'acord, d'altres en contra, i podríem mantenir aquesta discussió in eternum sense acabar de posar-nos mai d'acord. Però el que no té discussió és que els ciutadans de Catalunya hem perdut i perderem poder adquisitiu, drets socials i en definitiva, qualitat de vida.

Mentrestant, el Govern espanyol, tot just ha començat a retallar quatre coses, i altres governs autonòmics de l'Estat no només no han retallat sinó que segueixen fent creixer la seva inversió en benestar públic.

Independentment de si les retallades són, o no, el camí, quan aquesta crisi acabi, com sempre, hi haurà qui sense patir en absolut o esforçant-se molt menys, s'haurà aprofitat del nostre sacrifici, i sortiran abans del pou, mentre nosaltres seguim fent exercici d'austeritat per apuntalar el país. El nostre i el seu.

Llavors serà el moment de veure si el President i el Govern que tinguem en aquell moment és tan valent com ho ha estat aquest per retallar l'irretallable, i dóna un cop de puny al púlpit del Parlament, per posar els punts sobre les is, sacsejar la cua i engegar les rèmores a la merda, o bé segueix la corrent oceànica aguntant el pes dels que s'aprofiten de nosaltres usant com a excusa la ja odiosa expressió del (puto) peix al cove.

6 comentaris:

El porquet ha dit...

I és que un altre camí sempre sembla que sigui demanar la lluna en un cove. Convertim la lluna en peix i marxem a fotre'ns una bona parrillada d'aquest peix... nosaltres sols.

Alyebard ha dit...

Fa falta una bona sotragada.

Anònim ha dit...

No ho faran mai de la vida. Només es plegarien a prendre mesures (i de maquillatge) en cas que la pressió que vingués de baix els resultés absolutament insuportable i veiessin perillar de debò la seva posició. Donat que els conats de protesta es van autodesacreditar públicament després dels fets de la Ciutadella i les alternatives mantenen un llenguatge tan caduc com el dels que pressumeixen de ser demòcrates, aquesta possibilitat és encara molt i molt remota...

Unknown ha dit...

Hello,

The image of a manta displayed in this page is mine and you have not permision to use it on your blog.

Please errase it as soon as posible.

Thank you.

Esteban Toré.

Puji ha dit...

Hi, Esteban,

You're absolutely right. I apologise for using you image.

In my blog I usually take photos from google, and when I can find the source, I always put the reference below. Apparently, in that case I couldn't.

As my blog is not commercial and I take no profit from it, I kindly ask your permission to keep your beautiful picture in my post. If you agree, give me your webpage and I'll put the link just below the photo.

If you don't agree, just tell me and I'll remove it immediately.

Thanks for your comprehension, sorry for the inconvenience and congratulations for your work.

Unknown ha dit...

Ok you have the permision to use it here.

This is my website:

http://estebantore.photaki.com/