http://instagram.com/14_puji YouTube

17 d’octubre del 2011

Master class


Segle XXI. Any 2011. Mes de maig. Dia 15. Una colla d'arreplegats surten al carrer dient que els estan prenent el pèl, que qui governa és el capital, i que els polítics que escullen cada quatre anys només responen als interessos d'aquest capital i vist que no poden fer res més, miren d'aprofitar-se del seu càrrec tan com poden.

Al final resulta que els quatre arreplegats no són quatre, sinó que són uns quants més, i tot i que els mitjans, també dominats pel capital, intenten menysprear-los i silenciar-los tant com poden, acaben tenint ressò internacional. Els partits polítics majoritaris (que ho són perquè no en deixen entrar de nous a repartir-se el pastís del poder i les subvencions) diuen, o bé que han captat el missatge i miraran d'esmenar-se, o bé que els arreplegats, a més d'arreplegats són radicals, antisistema, comunistes, o fins i tot terroristes.

Segle XXI. Any 2011. Mes d'octubre. Dia 15. El soroll dels arreplegats s'ha escampat per tot el món i és evident que no són arreplegats, i tornen a sortir al carrer, però els mitjans de comunicació ho consideren una anècdota i només parlen de 80 persones que han incendiat un cotxe a Roma.

Mentrestant, els partits polítics majoritaris preparen la campanya electoral, i enlloc de fer propostes concretes per esmenar la situació d'expoli que viuen els ciutadans, prenent nota de les pistes que han anat deixant els arreplegats, continuen a la seva, fent electoralisme ranci, sense més missatge que "els de l'altre color són el dimoni", i en algun cas, no gaire excepcional, es treuen la llengua i es fan pam i pipa els uns als altres.

I els pobres ciutadans són cada dia més pobres ciutadans, cada dia n'hi ha més a l'atur, i els seus quantiosos impostos només serveixen per pagar els interessos del deute acumulat, i com que després d'aquests interessos no queda gairebé res, el deute segueix creixent per pagar els serveis, i els interessos també segueixen creixent, i això vol dir que els sous i les pensions baixaran i els impostos pujaran per poder-los pagar.

Segle XXI. Any 2011. Mes de novembre. Dia 20. Malgrat el panorama, la majoria dels pobres ciutadans tornen a votar els lamentables partits polítics majoritaris, que tornen a aprofitar-se tant com poden del seu càrrec i venen el país definitivament al capital.

Ja ho veieu, estimats alumnes: aquesta puta merda va ser el segle XXI.

5 comentaris:

Dani R. ha dit...

Gràcies per enfonsar-nos més encara en la dillunsnitis aguda:

"Mes de novembre. Dia 20. Malgrat el panorama, la majoria dels pobres ciutadans tornen a votar els lamentables partits polítics majoritaris, que tornen a aprofitar-se tant com poden del seu càrrec i venen el país definitivament al capital."

stratosergio ha dit...

Cop de mall!

Ferran Porta ha dit...

Cop de mall a saco i sense pietat. I mira, jo que continuo sent optimista, malgrat tot! S'estan despertant cada vegada més consciències, com bé dius, i això és anar en la bona direcció.

Jo no vull un govern que només és posat en tela de judici un cop cada quatre anys, i que disposa de 48 mesos sencers per fer amb els meus calers (i els teus, i els de l'altre) el que els surt dels nassos. Per exemple: comerciar amb armament. Per exemple: construir aeroports a cada capital de comarca. Per exemple: muntar trens d'alta velocitat a cada poble de Castella. Per exemple: ...

Txell Salip ha dit...

LLavors vosté que recomana senyor professor, que es voti el 20-N o no??

Alyebard ha dit...

Val, que facin la revolució. Però que es dutxin abans. El sg. XXI serà una puta merda pels d'abaix, com el XX, i el XIX i ...