http://instagram.com/14_puji YouTube

8 d’agost del 2011

Sòcrates 2.0


Prima de risc, qualificació del deute, Moody's, Standard & Poor's, liquiditat, sostre de despesa,...

Coses de les que ni jo, ni sospito que molts de vosaltres, no hi entenem ni un borrall. Podem intuir de què parlen, però no en tenim ni puta idea. Només sé que veure les notícies fa por, i aquesta por es fa servir per justificar el retallar, retallar i retallar, i espereu, perquè això tot just acaba de començar.

Ha arribat el moment de repescar la cèlebre frase de Sòcrates i tunejar-la una mica per als nous temps:

"Només sé que no sé res...
...però estic segur que me l'estan fotent doblegada"

4 comentaris:

jomateixa ha dit...

una adaptació molt encertada...

miki ha dit...

doblegada i de canto, amb tirabuixò, no ho dubtis.

La última que m'explicava un gestor amic meu, deia , això aquest últim dia, els mateixos especuladors que al matí es venen la deuda de un pais a un 3% i que provoquen que la prima de risc augmenti tant, el mateix dia al final, la tornem a comprar i amb els mateixos diners, tenen els mateixos bonos del estat però amb el doble de interes... pero com no entenem una merda pues res...

Això si, a nosaltres ens donen els temes que ens sembla entendre, com avui dos vells al FGC, que si la inmigració es una xusma, que si no tenen educació , i tot amb veu ben alta, a les 8 del matí que el ferrocaril que anava a sarria va ple de gent inimigrant que va a treballar a casa be... sort que si tenen educació i no els hi han xafat la cara, que és el que es mereixien.

Sergi ha dit...

No només recuperem la famosa frase de Sócrates, també recuperem la seva manera de fer, amb perdó, com a bon sodomita, ell ja va marcar el camí a seguir...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Si hi ha qui especula amb el deute dels païssos és només per que son els mateixos païssos els que s'endeuten. Que els governants facin la seva feina i quadrin els comptes i problema solucionat. Fàcil,no?