http://instagram.com/14_puji YouTube

5 d’abril del 2011

Retallar

Retallar a l'administració pública és de valents. La prova és que portem més de tres anys de crisi i fins ara ningú s'hi havia atrevit. I com que ningú havia gosat agafar les tisores i analitzar que era necessari i què era superflu, ara la necessitat d'estalvi és imperiosa. I el Govern de Convergència té ànima de jardiner, i com que d'esporgar ja no hi som a temps, han tret la segadora mecànica i han començat a escapçar tot el que han trobat pel camí, sense parar-se a pensar si deixaran ciutadans sense serveis o no. 

L'excusa és que Espanya ens exigeix més austeritat, i tots diem és clar, és clar, són temps difícils i tots ens hem d'estrènyer el cinturó. El problema és que mires les dades de despesa i nombre d'empleats públics per habitant i resulta que els catalans ja fa temps que som dels que més ajustats estem, i ara, un cop més, som els que ens toca més sacrifici. I el farem, o i tant que el farem, però quan necessitem anar al metge perquè tenim la grip i ens haguem d'esperar quinze dies, quan ens hagin d'operar i ens diguin que l'operació que necessitem no és prioritària i queda suspesa, quan els nostres fills estiguin en aules de cinquanta perquè no hi ha prou mestres, o no hi hagi corrent a l'escola per fer anar aquests magnífics ordinadors que els hem comprat, potser llavors als ciutadans se'ns carregaran les pilotes i haurem d'agafar el comandament de la segadora i retallarem allò que no sona.

6 comentaris:

El porquet ha dit...

Segueu arran que la palla va cara! Segueu arran!

Alyebard ha dit...

Segueu arran!

Josep ha dit...

La ràtio treballadors públics/habitants és bona, però hi ha un excès de despesa pública en sous massa alts, subvencions a tort i a dret i contractacions cares i/o innecessàries.

Txisky ha dit...

A mí el que m'enerva més és l'actitud del PSC posant a parir la retallada quan estem així per culpa del seu tripartit!. Manda webs!.

miki ha dit...

Clar, retallar a tots, i fer mesures populistes com el de 100 km/h i la mesura ja no tant popular, treure el impost de successions, quant no hi ha diners a caixa

I després clar apunta't a una mutua on van tant o igual de malament que la sanitat , pero clar responsabilitat en auqest cas del govern ... cap , t'has de buscar la vida.

Quant sentire un govern de dretes sentir que perseguira les evasions fiscals, els casos de corrupció urbanistica... es com sentir un del sindicat public dir que hi ha funcionaris que no fan res, això no passara mai per els dos cantons.. pero no soporto aquest govern

c.e.t.i.n.a. ha dit...

-Retallada de sous milionaris
-Persecució del frau fiscal
-Persecució de l'especul.lació
-Persecució del cobrament de comissions i d'increments de patrimoni
-El.liminar la possibilitat de cobrar 2 sous públics
-El.liminar las despeses en dietes, els cotxes oficials(excepte al govern) i las Visas a càrrec del contribuent
-Vigilar les despeses en campanyes el.lectorals
-Inhabil.litar de per vida als que robin diners públics. I exigir la devol.lució del robat

Continuo?