http://instagram.com/14_puji YouTube

4 d’agost del 2010

Senyores que


Fa un temps es van fer famosos al facebook els grups de "Senyores que...". Segur que els coneixeu. Descriuen situacions que habitualment fan algunes senyores, i quan hi penses, realment les has vist i les has patit molts cops. No és que no hi hagi senyors que també facin coses estranyes (de fet, crec que també hi ha algun grup), però alguns de senyores són molt característics. M'agraden especialment "Senyores amb paraigües que no s'aparten", "Senyores que bloquejen les escales mecàniques" i "Senyores que van passejant i s'aturen en sec per dramatitzar la conversa", etc. N'hi ha centenars. Després també hi ha les "Senyores que fumen i et parlen de tu", però això ja seria una altra cosa.

I a què ve tot aquest rotllo d'un tema que ja fa temps que és coneix i no és cap novetat? Doncs ve a tomb de que entre ahir i avui he viscut unes quantes situacions que merexerien tenir un grup de "senyores que" al facebook, curiosament totes elles al metro, font inesgotable d'anècdotes:

  • Senyores que t'arrollen amb el carro del seu nadó i quan t'apartes et persegueixen per seguir arrollant-te.

  • Senyores que s'arrissen les pestanyes i es fan la ratlla dels ulls a l'andana del metro.

  • Senyores franceses que, amb vestidet curt i lleuger d'estiu, i distretes parlant pel mòbil, es graten el que seria l'entrecuix i ensenyen les calces de ratlles de colors a tot el vagó.

  • Senyores que es col·loquen bé la goma de les calces a les escales mecàniques.

  • Senyores que, acabant de patir un intent d'estirada de bossa, criden com a posseïdes hijodeputa, cabronazo, como te pille te voy a matar rumano de mierda, davant la seva filla d'aproximadament cinc anys, que plora desconsolada rebent només l'atenció de les taquilleres del metro.

  • Senyores que, tot i haver-hi lloc de sobra al vagó, donen cops amb el bastó al genoll d'un jove per a que s'aixequi i les deixi seure.

  • Senyores que, al sortir per la boca del metro, busquen desesperades el repartidor del 20 minutos (el millor diari del món), ignorant que a l'agost no es publica.
Ai, i és que a l'estiu, tot es relaxa i es veuen senyores que fan moltes coses. N'heu vist vosaltres?

3 comentaris:

Charlie ha dit...

Discrepo: El millor diari del món és el Qué!

Pons ha dit...

Les "senyores que" que més odio són les: Senyores que s'et colen descardament a la cua de la panaderia / fruiteria / botiga i quant els hi fas notar et diuen "ai perdona nen, no t'havia vist".

Quin odi!!

Gerard Agudo ha dit...

La del basto es bonissima!!
A mi ultimament em passa:
"Senyores que no coneixes de res i et parlen pq portes un nado en braços"