http://instagram.com/14_puji YouTube

3 d’agost del 2010

Calçotets per fora


El PSC (perdó, el PSOE) ha organitzat una mena de concurs de cartells. Es veu que no hi ha quartos per contractar una empresa de publicitat per la pre-campanya, i han decidit que siguin els militants i el públic en general els que s'expremin el cervell pel bé del partit. El lema dels cartells és "Segueixo creient".

Bé, vaig al gra. El cas és que ahir, el President Montilla va inaugurar una exposició amb tots aquests cartells, i va fer declaracions davant els mitjans. Va parlar sobre Castells, va rajar de Convergència i altres sosseries habituals. Però totes les fotos i tots els vídeos que surten avui als mitjans són amb aquest cartell de fons, i crec que no és casualitat. Als sociates els mola l'eslògan i el dibuix. "Segueixo creient en els Súper-herois sense capa (ni barret)", i al dibuix hi ha un paio que diria que és Montilla si no fos pel somriure.

Equipara Montilla a un Súper-heroi, però sense capa, i sense barret (no entenc ben bé per què entre parèntesi) però compte!!! No diu res dels calçotets per fora, i això, amics i amigues, sí que m'agradaria veure-ho.

9 comentaris:

mafalda ha dit...

A mi això del super-heroi sense capa ni barret em recorda -massa- a una cançó dels "Amics de les Arts". A tu no? Aish, tant com m'agrada aquesta cançó, i relacionant-la amb el Montilla me li faran agafar mania. Brrrr!

Gerard Agudo ha dit...

Com diu la Mafalda aixo del super heroi es com la canço dels Amics. El super heroi que fa que es parli be el catala per cert i es pronuncii la l·l correctament.

I ja saps Puji calçotets per fora no pero pantalons baixats segur que si.

Unknown ha dit...

Superheroi, superbonnoi, i ser el gendre que volen les sogres...

NO PODRE SER MAI EL TEU HEROI!

miki ha dit...

Coi qunats fans dels amics de les arts hi ha aqui

Anònim ha dit...

Gran cançó dels Amics! Que no ho hagi copiat d'allà!
Fora dels cartells, la xuleta que va necessitar per a fer el discurs (es notava que no en tenia ni idea!) va tornar a tothom a la realitat. Molta feina tindran els publicistes per a extreure alguna cosa positiva d'ell.

Alepsi ha dit...

Doncs jo crec que... sincerament, prefereixo no veure el Montilla amb els calçotets per fora (que segur que no el deixaven entrar enlloc xD).

Txisky ha dit...

Potser és que no fa servir calçotets!

captaire ha dit...

Tenint en compte la facilitat dels socialistes catalans d'abaixar-se els pantalons quan van a Madrid, ja estan prou acostumats d'anar ensenyant els calçotets.

Puji ha dit...

És que potser s'ho ha treballat poc...