http://instagram.com/14_puji YouTube

17 de juny del 2010

L'arroja


No és que m'alegri de les desgràcies alienes, fins i tot m'atreviria a dir que, per joc, no s'ho mereixien, però ja començo a estar més que fart de l'arroja dels collons. A veure si a la puta caverna, ara els baixen una mica els fums i les prepotències .

6 comentaris:

DooMMasteR ha dit...

Crec que és impossible abaixar-li els fums a aquesta gent ;-)

Jordi ha dit...

Ara sabran quant li costa guanyar al Barça els partits jugant bé. A veure si se n'adonen!

Joan ha dit...

Si no fos pel grapat de cavernícoles que escriuen i parlen pel món potser fins i tot desitjaria una victòria d'aquesta gent ja que al cap i a la fi és on juguen els catalans. Si no fos ...

De tota manera no cal patir. Si guanyen ens donaran la vara amb el seu patriotisme obtús i si perden serà culpa dels catalans que no senten prou la samarreta, i dels del Barça, que estan cansats després de l'exigència a la que el Merdid els va sotmetre a la lliga.

Puji ha dit...

Acabo de tornar d'esmorzar i he vist que el que fa l'acudit de la contraportada de l'SPORT també ha fet servir la Heidi... ntchs...

Sergi ha dit...

Tant que els volen comparar amb el Barça, perquè hi juga mitja plantilla, només que anessin amb una mica de la humilitat que demostra l'equip blaugrana i es dediquessin a animar i prou, no li tindríem tanta mania. Sincerament, me la sua la selecció espanyola, però tampoc els vull mal. Si prefereixo que perdin és perquè no ens ratllin més amb la roja dels collons. A veure si no passen el tall i tornen cap a casa, i aquí ja ningú no recordarà que es juga un Mundial.

Ferran Porta ha dit...

D'això... visca Alemanya!