http://instagram.com/14_puji YouTube

15 de juny del 2010

De Mundial, de refregits i de com passa el temps


Anava a escriure un post sobre el Mundial de futbol i he recordat que el darrer Mundial va ser fa quatre anys, just el temps que fa que vaig obrir el blog. He tirat d'arxiu i resulta que el primer post després del de presentació, sabeu de què anava? Sí senyor, del Mundial de futbol. I vès que han passat quatre anys, però segueixo pensant el mateix que vaig escriure aquell dimarts de juny:

"M'agrada el futbol. Cada dia més. La setmana passada em feia il·lusió que comencés el Mundial, i tenia ganes de veure futbol, però mira... pfff.

Però divendres vaig veure el partit inaugural, Alemanya - Costa Rica. Gols, joc ofensiu, espectacle. Tot ha canviat. Ara tinc unes ganes boges de veure futbol. He vist partits a priori sense cap interès, que m'han fet saltar del sofà.

A més del futbol hi ha una altra cosa en què mai m'havia fixat i em fa molta gràcia. Els jugadors quan juguen amb la seva selecció es transformen, i representen els esteriotips del seu país. Per exemple ahir vaig poder veure diversos italians fent aquell gest tan característic amb tots els dits d'una mà junts i mirant cap amunt mentre diuen "Cosa dicce!".

Bé, doncs això, que estic entussiasmat! I avui juga Brasil! Buf..."


I fixeu-vos que curiós, que ahir va jugar Itàlia (Cosa dicce!) i avui juga Brasil. Hauré entrat en un bucle?

Una cosa sí que ha canviat. Llavors m'era igual qui guanyés. Aquest any vaig amb un equip. Allez la Côte d'Ivoire!!!

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs jo m'apunto a Alemanya. Des d'Itàlia '90 no foten res de bo, però ja toca!

Ara que, he de reconèixer que tinc interès zero. També m'agrada el futbol, però això de les seleccions, què vols que et digui... però que guanyi Alemanya, eh?

Clint ha dit...

dia de la marmota??

Pons ha dit...

En 4 anys tampoc ha canviat la meva opinió sobre el futbol ni el mundial, continuo aborrint-me amb el futbol. Fa 4 anys no vaig dedicar cap post al mundial i aquesta vegada tampoc ho farè i dubto que d'aquí 4 anys les coses canviin, però posats a triar em quedo amb ... ningú

Alyebard ha dit...

No m'emociona gaire el futbol, però igual que cridava al del 82 Camerun a la final!!; mentre no guanyin els que ja sabem...o hi jugui la nostra.

Anònim ha dit...

A mi em faria il·lusió que guanyés Argentina, a veure si així deixen el Messi en pau. I veure la celebració del Maradona en cas de guanyar ("que me la...") pot ser apoteòsic.

Miki ha dit...

A mi com les olimpiades m'encanten! Encara que siguin pifies de partit, i encara que no ho celebraria, el equip d'espanya te un equip per guanyar-la. Encara que el partit d'Alemania, subcampiona europea, va ser bastant bo,

DooMMasteR ha dit...

Estic molt d'acord! Força Costa d'Ivori!
I felicitats pels 4 anys!

Gerard Agudo ha dit...

Haurien de fer mes partits