http://instagram.com/14_puji YouTube

20 de novembre del 2009

Paperassa


Estic fins la punta de la fava de rebre publicitat de merda a casa. Que si la setmana màgica del caprabo, que si tus juguetes ya estan en pollsaràs, que si el domino pizza, que si su tele no se ve bién llámanos o comida china a domicilio. A aquesta munió de papers s'hi suma la propaganda electoral que ens dóna pel sac més o menys un cop l'any, i la publicitat de bancs, caixes, etc.

Amb tot això ja omplint-me els ous, la carta que vaig rebre ahir me'ls va acabar d'omplir. Es tracta d'una carta que m'envia Gas Natural, el meu proveïdor de gasos d'efecte hivernacle. Resulta que s'han fusionat amb Unión Fenosa, i en aquesta bonica carta m'ho feien avinent. Fins aquí, cap problema, perquè estan obligats per la llei a informar-me'n. Però com me'n van informar? Ah amics! En una bonica alegoria de la seva nova unió, la carta estava escrita en apaisat. El text constava de quatre o cinc línies, poca cosa, i a cada extrem superior, hi havia el logo d'una de les companyies que han iniciat un nou amor. Val. Molt bonic. Innecessari, però bonic. Però en el detall final és on arriba la meva mala hòstia. I és que senyor Gas i senyor Fenosa, era realment necessari que tota aquesta martingala me l'enviéssin...

...en un full DIN A3!!!???

Com vegi un altre anunci a la tele tipus "Gas Natural es preocupa pel medi ambient" o "Unión Fenosa por la nuevas energias que protegen el medio ambiente", agafaré la seva bonica carta, la recargolaré fins fer-ne un xurro llarg i dur i introduiré un extrem al recte del director general de cadascuna de les dues companyies que han iniciat un nou amor. Hipòcrites dels collons!!!

6 comentaris:

Txell ha dit...

Puji!!!!!!!!!!!!! Fa dos segons i mig que també he estripat el sobre d'Unión Fenosa a DIN A3

Dani R. ha dit...

A3 i 80gr. com a mínim!

Miki ha dit...

jo també vaig pensar similar encara que no tant com tu, però vaig pensar son uns exagerats de collons!

Anònim ha dit...

Potser era una full blanc ecològic...

Anònim ha dit...

Al veure una carta tan gruixuda m'he espantat, vergesantíssima que em pensava que era alguna cosa greu.

En aquests moments està juntament amb tota la merda, ampolles i llaunes a punt per anar al contenidor -al de rebuig, naturalment, no sigui cas que per reciclar ens apugin encara més els impostos d'escombraries.

Puji ha dit...

Txell, és que el que dic sembla una xorrada, però si ho multipliques pels milions de clients que tenen deixa de ser-ho.

Dani i Albert, crec que sí que és ecològic, però diria que el gramatge és de més de 80.

Miki, si almenys hi hagués lletra i estigués aprofitat... però són quatre ratlles!

Iaia, es pot escriure la bíblia per la part del darrera.