http://instagram.com/14_puji YouTube

11 de novembre del 2009

Moment màgic


A casa meva, de tota la vida, s'havia escoltat el Barça en la transmissió d'en Puyal. Els errors, les anades d'olla i un punt d'arrogància, van fer que, tant jo, com molta altra gent ens passéssim a la transmissió fresca, divertida i jove d'en Pou i tot l'equip de RAC1.

Ahir, però, en el partit de Copa que emetien per TV3, a través de la TDT, vaig posar l'audio de Catalunya Ràdio, i vaig comprovar que, malgrat els errors, les anades d'olla i un punt d'arrogància, en Puyal segueix sent un mestre de les retransmissions esportives i de la comunicació en general.

Ahir, a mitjans de segona part, ens va regalar un moment d'aquells únics, que posen la pell de gallina. El Barça guanyava quatre a zero, i el partit no tenia ja cap transcendència, quan en Bruno, un xicot de catorze anys, va picar a la porta de la cabina d'en Puyal, i li va demanar si podia narrar un trosset de partit. En Puyal va accedir, i en Bruno va retransmetre, no només un fragment de partit, sinó també el cinquè gol del Barça, amb l'afegit que el xaval, ho va fer força bé.

Una tonteria com una altra, oi? Sí, però quan hi penso, encara em poso tonto.

Aquí teniu la retransmissió sencera. Els minuts dels que parlo són del 2:30:40 al 2:34:50. Si al llarg del dia, al tubo, surt algun vídeo del gol amb l'audio d'en Bruno, el penjo.

8 comentaris:

RaT ha dit...

Com no m'agrada gaire mirar el futbol, l'escolto al cotxe i ell em distreu. Tens raó, és arrogant però té un no-se-qué que em continua agradant. Deu ser la professionalitat.

neus ha dit...

A mi només de recordar-ho se'm posa la pell de gallina, aquest nano se'n recordarà tota la vida d'això! cantar un gol del Barça per la ràdio i amb en Puyal... imagina't!

a mi em critiquen perquè no m'he passat a Rac1... :P

Senyor Merdevalista ha dit...

Jo m'he acabat passant a Rac1. Reconec, però, que trobo a faltar coses tals com colar-te un vers de Salvat-Papasseit en algun moment de la retransmissió. Quin paio!

Una salutació.

Anònim ha dit...

Molt gran el Puyal! Va revolucionar el món de les retransmissions de futbol, creant un vocabulari propi. Un mestre. Respecte els "anades d'olla", tampoc crec que siguin tan grans. Jo continuo escoltant-lo a ell.

Vampyropithecus ha dit...

Jo també segueixo escoltant a en Puyal... i tampoc no estic gaire ben vist! No és que en sigui un seguidor incondicional, però és que els de RAC1 m'agraden menys. Reconec que en Puyal s'equivoca dues de cada tres vegades, però almenys no es passa mitja retransmissió rient-se de les pròpies gràcies (que dues de cada tres vegades a mi no em fan molla de gràcia). Qüestió de gustos...

Sergi ha dit...

Doncs jo, després de renegar-ne molt temps, l'escolto precisament pels errors, les anades d'olla i el punt d'arrogància. Com ell no n'hi ha cap altre ni el pot haver. I a mi les coses originals i amb denominació m'agraden. Per no dir que el tio és un pou de saviesa, i a més té en Torquemada, és clar.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Doncs ho sento, però jo al Puyal el trobo d'allò més avorrit i sobretot no suporto la seva prepotència rotllo Butanito amb els seus colaboradors. No em cau bé, que hi farem.

Gerard Agudo ha dit...

jo m'he passat a Rac1 però haig de reconèixer que escoltar en puyal em porta bons records