http://instagram.com/14_puji YouTube

19 d’octubre del 2009

La Nebrera ensenya les cartes


El meu pensament polític està, segurament, a les antípodes del de Montserrat Nebrera. No obstant, sempre he cregut que és una persona intel·ligent, íntegra i coherent, unes qualitats que escassegen a la política catalana. La seva sinceritat i irreductibilitat a les directrius de partit em van fer vaticinar de seguida que duraria molt poc a les files del PP.


I efectivament, després de posar el cagarret al cul de la direcció del partit en el darrer congrés (on va obtenir el 43% dels vots), de denunciar pràctiques totalitàries i mentides escampades als quatre vents, aquest matí, la Nebrera deixarà el Partit Popular. I no ho fa per la porta del darrera. Ho fa en roda de premsa al Parlament, amb tots els mitjans davant, i aprofitant per presentar un llibre, que, alguna cosa em diu que no estalviarà cap detall de les seves relacions turbulentes amb els dirigents del PP a Catalunya i a Espanya. I anuncia que no se'n torna a l'anonimat, sinó que seguirà lluitant pel que ha lluitat sempre, perquè la política deixi de ser obscura i corrupta i es converteixi en el que realment hauria de ser: la representació clara i transparent dels ciutadans. Anuncia que crearà un projecte polític propi, al qual crida a tots els militants i simpatitzants del PP que s'hi vulguin afegir, especialment a aquells que creguin que "este partido es una mierda". Les declaracions d'ahir d'Alícia Sánchez Camacho treient ferro a l'assumpte demostren com n'estan de contents de treure-se-la de sobre i com n'estan d'acollonits de què dirà el llibre i de quants militants s'endurà amb ella.


Tan de bo la política catalana tingués més persones com la Nebrera, i evidentment, tan de bo els partits d'esquerres tinguéssin algú com la Nebrera.

11 comentaris:

Dani R. ha dit...

El Reagrupament de la dreta? Vols dir que li donarà temps d'arribar a les eleccions de l'any vinent?

Sacsejades com aquesta calen... i molt!!!

Unknown ha dit...

Llàstima que potser cau en mans de l'Anglada...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

A mi tots aquests diuen que se'n van dels partits per "coherencia"... Que vols que et digui?

De ben segur que si la Montserrat fos cap de llista del PP per la properes el.lecions no parlaria de mentides ni de totalitarismes i estaria venent la cohexió del partit, la transparència, i bla, bla, bla,...

Collons, que estem parlant de partits polítics!

Josep ha dit...

Joan Carretero, Montserrat Nebrera... ara només ens cal que hi haja trencadissa al PSC, CDC, UDC i ICV i ja haurem dinamitat el mapa polític català.

De fet, això és el que volia el Carretero.

Entrarà la PxC al proper Parlament?

Charlie ha dit...

Cosina germana d'en Laporta. Cadascú ha utilitzat una institució per donar impuls a la seva pròpia carrera política.

Puji ha dit...

Dani, no se si li donarà temps, però segur que farà soroll.

Òscar, hòstia! Vols dir?

Cetina, jo la vaig sentir parlar de "netejar la política començant pel PP" molt abans del congrés del PP. És una política, sí, però molt diferent dels altres.

Josep, potser és la manera que hi ha gi una mica més de pluralitat al Parlament de Catalunya, perquè ara mateix hi ha sis partits, però és com si n'hi haguessin tres.

Charlie, en Laporta encara no ha donat l'última sorpresa. Jo encara el veig a CDC, mira què et dic.

Sergi ha dit...

I només amb el que afirma que li va dir l'Aznar no m'estranya que se'n vagi per peus d'allà, ja que alguna persona intel·ligent ha de tenir aquell partit, no? Els que en marxen demostren ser-ho, o intel·ligents o honestos.

Gerard Agudo ha dit...

Home si més no sempre ha dit el què pensava sense tallar-se ens agradi més, menys o gens. Però és cert que amb els polítics s'ha d'anar amb compte i com diu en CETINA pot ser si fos cap de llista no diria el mateix...també és cert que va obtenir el 43% dels vots del seu partit...i feia més bona pinta que la Camacho...

Anònim ha dit...

VETUA AQUI UN POLITIC VALENT,AIXI ES FAN LES COSES,SENSA POR.
PERO AIXO D'ANAR XUCLAN DE LA MAMELLA ES TAN FACIL,TOT ES REDUEIX A OBEIR,CALLAR,VOTAR,NO PENSAR I COBRAR.
JUGANT AMB BCN.

DooMMasteR ha dit...

Almenys fa més cara de bona persona que la Camacho, que cada vegada que la veig em venen uns fastics...

Unknown ha dit...

Estic amb tu, Pugi. Tant de bo l'esquerra tingués més Nebreres (a nivell intel·lectual, per descomptat, i d'aspecte físic, 'que me perdonen las damas').
Dit això, també és molt cert el que diu en CETINA. Aquesta tia és molt llesta, i com a ppera, amb un punt(asso) de perversitat als seus gens. Deixar el partit públicament en roda de premsa incendiària (l'anècdota del mamarratxo de l'Aznar, espectacular) dos dies abans de treure llibre no està a l'abast ni del representant d'en Santiago Segura.