http://instagram.com/14_puji YouTube

16 de setembre del 2009

CP (Carnet de pares)


El procés ha estat més llarg i ple d'entrebancs del que hauria d'haver estat, però després de diverses entrevistes, i d'una visita a casa nostra, l'equip de psicòleg i treballadora social del nostre ICIF (Institut Col·laborador de la Integració Familiar), ens van comunicar que el seu informe seria positiu. Van enviar aquest informe a l'ICAA (Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció), on una comissió d'experts li ha donat el vist i plau, i ens han concedit el CI (certificat d'idoneïtat), la qual cosa vol dir que som una parella idònia per adoptar un nen, és a dir que ja tenim el carnet de pares. Ara només ens cal poder posar en pràctica les nostres capacitats. Per a això hem començat els tràmits amb una ECAI (Entitat Col·laboradora d'Adopció Internacional), que ens ha d'ajudar a fer tota la paperassa necessària i enviar-la a Costa d'Ivori. La nostra ECAI, va iniciar l'any passat la seva autorització per fer adopcions a Costa d'Ivori i tenia permís per iniciar 25 expedients en aquest primer any (que acaba al novembre). Ja tenen els 25 expedients. D'aquests expedients, alguns acabaran en assignació d'un nen i d'altres no. El nombre d'assignacions que hagin fet al novembre s'ha de multiplicar per tres, i aquest serà el nombre d'expedients que podran tramitar l'any que ve. Així que estem pendents de quin és aquest nombre, per saber si a partir del desembre el nostre expedient serà tramitat o no.

Així que ja ho veieu, hem passat la primera etapa. Ara queden les més llargues i difícils, que encara es fan més difícils amb tanta institució i tanta sigla, però ja ens hi anem acostumant, i sabem que en l'horitzó, més enllà d'aquest mar de paperassa, ens hi espera el nostre fill.

13 comentaris:

Sergi ha dit...

Ostres, aquesta era la part fàcil?? Doncs us desitjo molta sort, però sobretot, molta paciència.

kpitana ha dit...

com serà la dificíl??? molta sort i per amunt que deim a Mallorca, tot arriba i segur que arribarà BE.
besadetes de paciènci i molta merda!

Josep ha dit...

Molta sort!

I quan sigui una realitat, felicitar a la criatura, perquè tindrà uns pares que se l'estimaran amb bogeria (si no, hom no passa per aquest calvari)

Jesús M. Tibau ha dit...

felicitats i molts d'ànims, el final del camí val la pena.

Vane i Bernat ha dit...

Moltes felicitats Jordi i Diana. El Bernat i jo desitgem que segueixi tot endavant sense gaires entrebancs, i en properes trobades "ambientals" siguem encara més nombrosos. 1 fortíssima abraçada i endavant sense defallir.

Unknown ha dit...

Ànims, pit i collons! Tantes sigles són per tornar boig qualsevol, però la recompensa bé s'ho val.

Ja queda menys.

Unknown ha dit...

Puji!!

Ja queda una mica menys... mira que tant temps pq et "donin" el carnet de pares!!! buffff quants en retiraria jo per aquí!! però bé, m'alegro que el procès continuï... no perdeu la paciència que ja veureu com us passarà ràpid i desprès tot ho compensa!!!

PEtons

David ha dit...

Som-hi, som-hi, som-hi!!!
Us felicito "pares idonis"

stratosergio ha dit...

Felicitats, sort i paciència!

Joana ha dit...

Ja falta mens, si tens el carnet ja és un gran què.
Vinga endavant i mota sort!

Gerard Agudo ha dit...

Ànims i paciència! que molt bé s'ho val!

Charlie ha dit...

Sort!

Josep ha dit...

Per cert, per la part que et toca, futur pare:
http://descans.blogspot.com/2009/09/la-llei-del-menor-opinions-radicals.html

Tu has passat un examen, la majoria no.