http://instagram.com/14_puji YouTube

9 de juny del 2009

Dissabte mercat? Noooooo!

9498 Mercat de la Unió 2006

M'agrada anar al mercat. M'agrada l'ambient, la xerrameca i que les dependentes em diguin guapo mentre intenten colarme 50 grams més del que sigui que estic comprant. No obstant, no hi vaig gaire. I de sobte un dia he oblidat per què no hi vaig, i penso: avui podria anar al mercat. I evidentment, el dia que penso això és l'únic dia que puc anar al mercat, el dissabte.

Només entrar per la porta em ve al cap la raó de no anar a un lloc que m'agrada. A veure, senyores i senyors jubilats i jubilades, senyors i senyores amos i mestresses de casa, vostès no treballen fora de casa, vostès es poden organitzar el temps com vulguin, vostès poden anar al mercat el dia de la setmana que els doni la gana...

Per què collons han d'anar al mercat el dissabte!!!!????

Mira que hi ha dies a la setmana, però no, vostès han de triar l'únic dia que els pringats que treballem hi podem anar i creen cues inhumanes a les millors parades del mercat. M'ho poden explicar? Per què ho fan això? I després es queixaran que el jovent no anem a les botigues del barri i ho comprem tot a les grans superfícies. Quins nassos!

10 comentaris:

Jordi ha dit...

Crec que és perquè saben que hi va molta més gent i d'aquesta manera es distreuen més i parlen amb tothom.

S'haria de restringir el tràfic jubilat els divendres als mercats de 10h a 12h!

DooMMasteR ha dit...

Escolti jove! On va vosté amb tanta pressa? Has vist Merche? Aquest jovent sempre corrent... Així no hi ha qui parli de la filla de la veina que s'ha cassat amb en Pep i..........

Unknown ha dit...

Just a la fusta!

Aquesta gent també té l'habilitat d'anar a comprar als migdies o als vespres donant pel cul al personal que treballem, podent-hi anar a qualsevol altra hora del dia que molestarien molt menys.

En fin, Serafín.

Dani R. ha dit...

I us heu fixat que com més ociós està el personal que us trobeu a la cua més són les seves aptituds per intentar colar-se (o demanar tanda a dues parades simultàniament).

Tu que només tens 20 minuts per comprar estàs disposat a fer cua rigorosament, però ells (i sobre tot elles) que no fan res des de fa 20 anys volen ser ateses amb prioritat de ministre.

Otger Cataló ha dit...

la millor viada entra dissabte company, i les jubilades tenen molt de temps però no són tontes, així que nen tocarà compartir lluita ....

David ha dit...

I què en seria del veritable esperit del mercat sense tot això?

Algun divendres tarda-vespre he tret el cap al mercat, però a part d'estar moltes botigues tancades, no hi ha ni ambient.
Jo sóc dels que vaig al mercat perquè hi ha vida, gent, colors... Botigues fora al carrer... i si he de dedicar-hi mitja hora més, doncs la disfruto!
Salut!

Charlie ha dit...

T'estàs tornant un torracollons cascarrabias com jo.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Encara no entenc per que tothom s'espera a dissabte per anar a fer la compra, per posar una rentadora o per rentar el cotxe. Ara, també et dic que a mi ja em va bé... Així quan jo ho faig entre setmana m' estalvio un munt d'hores.

Cris (V/N) ha dit...

jajajajaaaaaaaaaaa.... que bò!!!!!!! jo he pensat TANTES vegades el mateix!!! quina pesadilla, deu meu....... ains.... i a més jo sóc visitadora de mercats pel món, quan surto, trobo que és on pots veure i trobar l'esència d'una ciutat, poble, o Pais.... aviat posaré una foto d'un mercat en el que no hi hvia ni gent, ni cues!!! Una salutació!!!

Oriol ha dit...

....els pringats que treballem....PERO SI ETS UN FUNCIONARI, ¡¡¡¡ CABRON!!!!