http://instagram.com/14_puji YouTube

29 de setembre del 2008

Gentussa

Que trist que és que el post de després d'un derbi estigui referit a uns individus que es dediquen a aprofitar el futbol per vomitar les seves frustracions en forma de violència gratuïta. Uns elements que busquen fer mal aleatòriament, ja sigui als seguidors contraris, als propis, als jugadors o a l'esport en general, i a sobre se'n senten orgullosos. Són gent que no es mereixen ni respirar, però com que la cullerada respecta els drets dels animals, en tindria prou amb que mai més entressin a cap estadi de futbol a carregar-se l'espectacle que estan gaudint milions de persones. I no em dóna la gana de parlar de culpables. No s'han de buscar culpables. S'ha d'actuar i punt.

Un cop despatxat el tema desagradable, anem a parlar de futbol. El partit podria haver estat molt bonic, molt bonic. El Barça va jugar a l'atac tot el partit i els tres canvis que va fer van ser ofensius, buscant els gols que li calien. L'Espanyol va ser una mica més conservador, però va jugar a futbol, no a antifutbol com fan molts equips. El cas és que la impressió final del partit és que el partit va ser lleig, molt lleig. Els dos primers gols van ser horrorosos, amb rebots, empentes i rodolons. I per acabar-ho d'adobar, el Barça va guanyar als últims minuts i de penal. No entraré en si ho era o no, però tot plegat és lleig, molt lleig.

A veure si aconseguim que, a part de rivalitats, en els derbis barcelonins, es vegi bon futbol, i a veure si, entre tots, aconseguim desterrar aquests indesitjables que, fos bonic o lleig, ens van fotre enlaire el partit.

7 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Sense paraules, el merder aixecat al voltant d'aquest partit per culpa d'aquests irresponsables, que esperem que acabin a la presó.
D'altra banda, jo que no sóc fubtolero, al·lucino amb les passions ridícules que aixeca aquest esport. Que són 22 paios en calça curta patejant una pilota, coi!

Josep ha dit...

estic temptat d'autocitar-me... mmm... control, control...

Mireia ha dit...

És gent que s'aburreix (aBURReix)i no té res millor a fer.
D'on no n'hi ha, no en raja!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Quina diferéncia hi ha entre aquests paios i la kale borroka? Cap ni una.

Doncs que els hi apliquin la llei antiterrorista i ja veuràs com s'ho pensen la propera vegada.

Cal un canvi d'actitud de la federació, dels clubs, dels jutges i dels cossos de seguretat vers aquests impresentables. Si no ho fan ràpid acabarem com a Italia, que fins i tot els jugadors els hi han de financiar si no volen tastar la seva violència.

Salu2

Unknown ha dit...

Tant de bo fos així Puji.

Jordi ha dit...

D'acord amb el que dius dels Boixos Nois. No mereixen més comentaris.

No estic d'acord amb que va ser un derbi lleig. Al contrari. Va ser dels millors que recordo amb temps futbolísticament parlant: tensió, polèmica, gols i futbol (el que va posar el Barça). Els dos primers gols són horrorosos, sí, però l'únic legal és el d'Henry, perquè el de Corominas és amb falta al porter!!

Puji ha dit...

Ferran, una cosa és aixecar passions, que ho entenc, perque a mi també me l'aixeca (la passió) i una altra és aprofitar la passió dels altres per fer mal.

Aguanta, Josep, aguanta!

Mireia, és trist que hi hagi persones humanes com aquestes.

Cetina, espero que no arribem als extrems d'Itàlia o Sudamèrica, però tens raó. Si no es para acabarem així.

Oscar, tan de bo.

Jordi, tens raó, però la imatge final que et queda del partit és lleig.