http://instagram.com/14_puji YouTube

24 de setembre del 2008

Experiment sociològic 10.0


Vaig seguir bastant de prop la primera edició de GH, sobretot perquè en parlava tot déu i era impossible no saber de què anava. La segona edició va perdre gas, però encara en vaig veure algun programa. Des d'aleshores no n'havia sabut res, a part d'algun comentari que sentia al bar. Diumenge, per casualitat, ja que ni tan sols sabia que ho feien, vaig veure l'estrena de GH10. Em vaig quedar enganxat. Aquesta edició promet. I no ho dic pel mal de cap de que hi hagi dues cases, i que vagin passant de l'una a l'altra. Ho dic pels concursants. "La Casa" està plena de deficients físics, psíquics i emocionals, o les tres coses a l'hora. GH ja no és un experiment sociològic. És un experiment psiquiàtric.


Dos apunts finals: Un. ahir va haver-hi el primer expulsat. Un pàjaru de Sabadell (si us plau, no us perdeu l'enllaç) que igual us sona, perquè presentava programes cutres al Canal Català. Sort que l'han fet fora. Dos minuts amb ell són suficients per a que a la persona més pacífica del món li entrin ganes de fotre-li un parell d'hòsties. Dos. La "Merche" està fatal. Es faria un favor a ella mateixa si es plantegés anar-se retirant. Per a que us feu una idea, ahir portava un vestit de "pubilla catalana". Pfffffffffff. No em penso perdre ni un programa.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

ja,ja,ja,ja,ja
la bomba! m´ha passat un poc com a tu,comenÇava a enganxarme al GH 10 pero tio, a mi si que m´ha donat pena la expulsió del de Sabadell, mira tu.Potser un poc prou hiper-actiu pero em sembleva simpàtic,xe.
En cuant a la Merxe, totalment d´acord,crec que el seu ego no té limits i per a mostra: "Diario de..." on va de justiciera de carrer...aixó ja és massa!
Bessets noi!

Laia ha dit...

ueda demostrat que aquts rpograma cada vegada és més depriment. Quan tothom pensa que no poden superar-se ni rebaixar-se més... voilà!

Malgrat tot no hauríem de regalar-los puntets d'audiència pel bé de la humanitat!!

Ferran Porta ha dit...

Vaig veure uns 10 minuts d'un dia del GH1, fa molts anys. Volia saber de què anava aquell "experiment sociològic". De sobte una parella, que obviament s'acabava de conèixer (el programa havia començat pocs dies abans), dient-se l'un a l'altre que "eres lo mejor que me ha pasado en la vida".

Per mi, l'"experiment sociològic" va acabar en aquell moment. Mai més l'he tornat a veure, també per una qüestió de principis. Com diu la Laia, em nego a regalar punts d'audiència a aquests imbècils.
(A més, ara que caïc, ¿això no ho fan a Tele5? ¿I aquest no és el canal que va donar suport al Manifiesto, i que vem dir que els catalans desintonitzariem?? ;-)

Per acabar, m'he mirat el link i recordo haver vist aquest paio davant del mateix panell! Vaya penya corre per aquest país, deus!

Salut.

Charlie ha dit...

Lo de deficients físics i mentals va en sèrio?

stratosergio ha dit...

Nooo Puji, no ho vegis, que aixó és el que volen, fer un programa ple de ximples per convertir-nos en ximples a tota l'audiència!

Jo Mateixa ha dit...

Jajajajajajaja, però si quant jo us dic que veig programes aixi em foteu la bronca de la hòstia!!!!!

Puji...que t'està passant??, juasjuasjuasjuas. Jo també vaig veure l'estrena i per l'amor de deu, el gilipolles de Sabadell, quin tio més plasta, pelma, coñazo i buaaaaaaaaa, menys mal que ja no hi es!!!!!!!

Espero que en facis algun anal.lissis conforme vagin passant els dies, que jo et comentaré :-)

Puji ha dit...

Troyana, la veritat és que hauria donat joc, però em posava mooooolt nerviós.

Laia, de fet crec que el que enganxa és el nivell de baixesa.

Ferran, juas juas, quin episodi! Ui! Se m'ha escapat! No vaig desintonitzar T5...

Charlie, de físics ni ha una, de psíquics n'hi ha algu que ho sembla, d'emocionals ja veig que ni t'ho preguntes.

APROFITO PER ACLARIR QUE PARLO DE DEFICIENTS DES DEL MÉS ABSOLUT RESPECTE.

Sergio, i el fart de riure que et fas, què?

Ja ho veus, Jo Mateixa, he picat!

Anna ha dit...

jo juraria que a aquest tio el vaig veure un dia a Antena 3 a un programa on es conviden a sopar uns a casa els altres...

Anònim ha dit...

AQUEST CANAL A CASA MEUA, ESTA FORA DE SERVEI......MAI MES.....JUGANT AMB BC.......

Albert ha dit...

Em va encantar la primera, la vaig trobar, un experiment sociologic de veritat, la segona , per respecte la vaig mig mirar, fins que van fotre fora al penòs del yoyas, la resta trobo una vergonya que encara facin aquest programa, lamentable i alimentador de futures criatures de programes estupids...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Encara que no t'ho creguie no he vist mai GH, ni OT, ni cap altre reality.

Per veure misérias humanes no em cal més que mirar a la gent que m'envolta. I a sobre m'estalvia haver d'aguantar a la gilipollas de la Milà.

Experiment sociològi? Ja, telemerda en tota regla

Salu2

Mireia ha dit...

De grans germans no n'entenc gaire jo, ara, el pájaro aquest de Sabadell el tinc ben vist! haha, m'ha fet molta gràcia. Des de Rubí el podiem veure i cada cop que ho feiem ens tronxàvem, és un crack del patetikisme personificat. Genial!

No vull ni saber què deu estar fent per can GH.

Salut!

Mireia ha dit...

Ara que m'ho miro millor...aket home no té amor propi, deu meu...

El veí de dalt ha dit...

Aquest German hauria de presentar el telenotícies vespre! Veuries com TV3· rebentaria l'audiència!

(Puji, estàs bé? Vigila que això del GH no t'afecti gaire, eh) ;-)

Flanagan ha dit...

Uau, molt gran el video d'en German. El més fort és que porti texans sense cinturó. Agafen penya molt rara al GH este.

zel ha dit...

Puji, estic preocupada, tu, GH??????

Ai, és que no els aguanto ni fent zapping...

Però m'ha pessigat el cuc de veure aquesta que dius, quan fan això?