http://instagram.com/14_puji YouTube

23 de setembre del 2008

Sostequè?


Surto de casa, just, com sempre. No plou, però el cel està amenaçador. Agafo el cotxe. Sí, avui toca cotxe perquè després de la feina he d'anar cap a Mataró i si anés en transport públic, a part de trigar el triple en arribar, a la nit no podria tornar a casa. Per sort, vaig en el sentit de la ronda que va fluid, l'altre està absolutament col·lapsat. Arribo a Sant Adrià. Fent un gir que està prohibit, un cotxe bloqueja el pas del tramvia. El conductor toca la campana enfurismat. Avui és dimarts, i a Sant Adrià hi ha mercat. Un dels mercats setmanals més grans de Catalunya. Dóno voltes durant vint minuts per aparcar a deu minuts caminant de la feina. Arribo mitja hora tard. En el meu trajecte a peu, veig que alguns han estat més llestos que jo i han aparcat damunt les voreres o damunt el carril bici.



Ah! Em sento bé. Com es nota que és la setmana de la mobilitat sostenible!

13 comentaris:

Clint ha dit...

Hippy!

stratosergio ha dit...

Setmana de la mobilitat sostenible? jo feia molt de temps que no trigava tant per arribar a la feina...

Mireia ha dit...

no entenc pk es fan akestes setmanes...aket tipus de política s'han de fer a llarg termini i no fent una festeta d'una setmana...però en fi, keda més "guay" la setmaneta en que tothom en parla.

Charlie ha dit...

Aquestes campanyes només serveixen perquè el govern de torn faci autobombo en plan -oh que macos i ecologistes que som.
M'agradaria saber quina part del pressupost de la Conselleria de Medi Ambient va destinat a aquestes tonteries, perquè ja el poden agafar i traspassar-lo directament a Ensenyament.

Anna ha dit...

no hi ha cosa que em faci més ràbia que els cotxes aparcats sobre el carril bici! L'altre dia un de la policia i tot al mig de diagonal!

Ferran Porta ha dit...

El panorama que descrius és dessolador, fa ràbia i dóna tota la raó al Charlie :-(

DooMMasteR ha dit...

Quina barra que tenen! Poques cares tant agres he vist a la meva vida com avui pels voltants de Sants... Son ecopijos, no hi ha una altra

Anònim ha dit...

No s'ha de confondre l'ecologia amb l'ecologisme, d'igual manera que no és el mateix la sociologia que el socialisme.

Una dada: a l'Executiva Nacional d'ICV no hi ha ni un sol ambientòleg (ni cap ambientòloga). Ni un!!!

Asimetrich ha dit...

A la pagina que linkes (la de la gencat) s'omplen la boca parlant de "sensibilitzar al ciutada". I ells no cal que es sensibilitzin? No se pas com pretenen que ens mentalitzem nosaltres si ells no fan cap esforc per solventar la manca d'una bona xarxa de transport public.

Puji ha dit...

Clint, et trobava a faltar, tio!

Sergio, no sé com s'ho fan però cada any, la setmana aquesta coincideix amb pollastres de trànsit memorables.

Mireia, benvinguda a la cullerada. Afegeixo, i a sobre acaben fent el ridícul.

Charlie, tens raó, s'han de pagar els barracons. Ai no! mòduls escolars no sé què.

Anna, total, els ciclistes van per on els surt de la fava...

Ferran, em sembla que em traslladaré a Berlín.

Doom, em sembla que d'aquests n'hi ha a tot arreu.

Sr. Punk, és que els ambientòlegs encara som gent amb decència.

Puji ha dit...

Asimètrich, que te m'has colat, just el que dius. El ciutadà estaria molt més sensibilitzat si anar en transport públic no li suposés el triple de temps.

Modgi ha dit...

Doncs jo em sento taaan orgullós de viure a la ciutat més guai de la terra...

Puta Bicing!

mafalda ha dit...

Estic totalment d'acord -tristament- amb en Charlie i la Mireia-: allò que cal és una política de mobilitat sostenible 365 dies l'any, i no una setmaneta de "oh que macos i sostenibles som" que no porta enlloc.
Ah! I com l'Assimetrich, també penso que tots plegats seriem més sostenibles si la xarxa de transport públic funcionés com Déu mana. No sé a Barcelona, però aquí a Girona la oferta de transport públic és lamentable, quan no resulta que és inexistent. I ara amb les obres de l'AVE (perdò, el TAV), ja no us vull ni dir com és circular per Girona...