25 de setembre de 2008

Well there's a Peter Pan moonAbans de les vacances us vaig prometre penjar algun vídeo del concert que els Angels of Mercy vam fer el 2 d'agost. Com que sóc un home de paraula, aquí teniu el vídeo. Les condicions per enregistrar imatge o so eren horroroses, i el resultat ha estat que el vídeo es veu malament i se sent pitjor, però quan l'he optimitzat per penjar-lo al Tubo els factors s'han invertit. Ara se sent fatal i quasi no es veu.


Malgrat tot, espero que els que no vau poder venir us feu una idea i us apunteu el pròxim cop.


Moltes gràcies, Toni, per la currada de gravació i edició.

6 comentaris:

Ferran ha dit...

Eo, soneu molt bé! A veure si per la propera els astres coincideixen i és possible escoltar-us en directe. Fiju que paga la pena!

Dani R. ha dit...

Ostres és com si estéssim tocant al fons del mar! El DVD original és bastant més acceptable.

Silperse www.catalanet.cat ha dit...

El proper cop prometem encendre els llums!!! Jejejej....

Puji ha dit...

Ferran, home, si ens trobes un bolo a Berlín...

Dani, glu glu glu.

Sergi, zZzZzZzZ.

Will Parker ha dit...

Bueno, para los que se hayan asustado, decirles solamente que, a pesar de que ese día no alcanzaron su máximo, los Angels sonaron entre 10^3 y 10^4 veces mejor de lo que se deja sentir en este video obviamente editado por algún grupo competidor con muy mal perder ;-)
Jordi, por dios!, ¿no había por ahí un video grabado por un señor al que vi ese día tomar planos profesionales, bajando, subiendo, rozando casi los instrumentos?. Pon ese video, o una parte de él, por favor. Te lo pido como fan madrileño nº1 de los Angels!

Clint ha dit...

Això us passa per contractar directors de videoclips hiper cools que miren silenci!

És dogma total! jejeje