http://instagram.com/14_puji YouTube

6 de juny del 2008

Tot el peix ja està venut

Fa mesos que ens empassem les putes primàries dels USA per esmorzar, dinar i sopar. Des del primer dia que quan veig aquest desplegament de mitjans per informar-nos del que passa al país més poderós del món, penso: "I a mi, què?". Si ja ens és igual que guanyin els Republicans o els Demòcrates, perquè ens donaran igual pel sac i seguiran fent de Sheriffs del món mundial, què collons ens importa la lluita de faccions demòcrates?

L'excusa era el moment històric. Guanyés qui guanyés seria el primer cop que aspira a la Casa Blanca o una dona o un negre. Ara tot s'ha resolt. Sembla que ha guanyat el negre. I després de donar-nos tant la vara, ens adonem que tot el peix estava venut des del primer dia. L'únic que calia decidir era qui anava de presidenciable i qui de vice-presidenciable. I per això tanta saragata? I espereu, que encara queda la lluita electoral de veritat. Està claríssim que guanyarà Obama, però tot i així menjarem a totes hores campanya electoral d'un altre país com si fos nostra.

I segur que algú em dirà: "el que passi allà ens afecta a tots". I tindrà raó. Però algú es creu que si manen els uns o els altres ens canviarà alguna cosa a nosaltres? Jo crec que no, però si resulta que sí, collons! Que ens deixin votar!

__________________________________________________

La setmana passada vaig intentar fer un recompte de lectors de la cullerada, i en van sortir 25 (23 segons la Guàrdia Urbana), però a mi segueixen sense sortir-me els comptes. Si algú no es va registrar com a lector, que ho faci

Bon cap de setmana a tots i totes.

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Doncs jo no crec que guanyi Obama

Clint ha dit...

estic amb l'òscar...vols dir que guanyarà un negre? no ho acabo de veure clar!

Ferran Porta ha dit...

Sí, sí, estic amb tu, Puji. Però de qualsevol manera, veure fora de la WH el tarat del Bush, i els Republicans en general, s'ho val.

Ah, jo sí penso que guanyarà l'Obama. Negre, sí, però els yankees estan fins a les pilotes de guerres a l'Orient Mitjà. I McCain és la reencarnació de G.W.Bush.

Bon cap de setmana.

Rita ha dit...

Jo també crec que guanyarà l'Obama...

zel ha dit...

Ja estic enregistrada a pertot arreu, ja no em pots fotre cullerada per despistada...
Ja, el negre i la dona, com goses dir una cosa tan tan tan ....poc políticament correcta? Eh?

Terra ha dit...

Penso que guanyarà l'Obama, almenys això espero, que és que el McCain aquest em fot angúnia només mirar-lo...i a més republicà..
Sembla que als USA ja han acabat farts de republicans per ara.
Ja m'he registrat com a lectora, que se m'havia passat!

Miki ha dit...

Crec que alguna cosa pot millorar amb Obama i no tinc pas tant clar que guanyi ... Que governi un negre no se si usa esta preparada....

Ja es veurà

Joana ha dit...

En part m'agradaria que guanyés la Hillary...A veure com se les apanya amb molts temes...per exemple amb la Sanitat! Tinc curiositat!
Bona setmana Puji!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Guany qui guany faràn la mateixa política internacional.