5 de juny de 2008

I què he de fer, ara?

Quan jo era un adolescent com el del vídeo d'ahir i només pensava en bàsquet matí, tarda i nit (després, les hormones van fer que pensés en altres coses), els play-offs de l'NBA eren la nostra major preocupació, i cadascú prenia partit per un equip. Jo, era forofo dels Boston Celtics.

Ara això ha passat a la història. Per veure l'NBA has de pagar la quota de Digital+, i no sé què se n'ha fet de Ramon Trecet (catapunchispun, riu-te'n tu del Montes). Bé, sembla que els amics de PRISA, aquest cop es fan els bons i donaran els partits en obert a cuatro. Clar que qualsevol es lleva a les tres de la matinada. Hauré d'esperar algun partit que caigui en cap de setmana.

Després de tres mil anys, els Celtics han tornat a arribar a la final. Oéoéoéoéoé. I quin any trien per arribar a la final? El mateix any que hi arriben Los Angeles Lakers amb Pau Gasol. En Pau, a més de ser català (perico, el pobre, però català al cap i a la fi), és un megacrack del bàsquet, té tot allò que sempre he admirat en un jugador, i fa temps que el segueixo.

I què he de fer ara? Cap a qui em decanto? Celtics o Lakers? Vet aquí la qüestió.

6 comentaris:

Clint ha dit...

Hòsti tu, m'has fet recordar una època a l'institut on si no sabies de què jugava, quina alçada feia, el tipus de bambes i no se quantes collonades més dels tipus de la NBA no eres ningú! Com ho avorria! La veritat és que els vaig agafar una mania que tela!

Però una altra final entre aquests dos, fa recordar al Bird, al Johnson al Kareem...és ben cert.

Mikel ha dit...

jo era dels que em despertava a les 3 am per veure les finals dels Bulls d´en Jordan!!

Oscar 7m76 ha dit...

Puji, no ho dubtis: I HATE LA, hi jugui Gasol, Tamudo o el "mísmisim" Jordan (Déu nostru-senyor).

Boston ha de guanyar i si pot ser 4-0 millor.

Miki ha dit...

Sens dubte un equip on al teu cantó hi ha jack nickolson, hauria de arrasar a la final.


I la cameron diaz tambe...

Flanagan ha dit...

Globe Trotters tiu, sempre guanyen.

Toy folloso ha dit...

Ramón Trecet condueix el programa Diálogos, de musica alternativa, cada dia a Radio-3, desde fa més de 20 anys.