http://instagram.com/14_puji YouTube

30 d’abril del 2008

Le atiende Eduardo


Servicio de atención al cliente de Telefónica, le atiende Eduardo, dígame?


És aquesta la feina que farà Zaplana a Telefónica? Com va a parar un polític a una mega-empresa, en un càrrec virtual, que no té les més mínimes funcions definides? Quines contraprestacions va donar el PP a Telefónica per a que garanteixin als dinosaures del partit una retirada daurada? En quants xanxullos immobiliaris ha participat Zaplana abans de plegar?

Són preguntes de les quals tots intuïm les respostes, però que mai ningú ens respondrà de manera fefaent. Zaplana mai anirà a la presó ni mai semblarà que s'ho mereixi. I es retira a l'empresa privada tot dient, con dos cojones, que mai ningú li podrà retreure res en política, però els ciutadans amb dos dits de front, que ja no creiem en el pare noël, tenim clar que alguna cosa està podrida a Dinamarca.

P.S. Avui m'he recordat d'aquest relat quotidià que vaig escriure fa un temps.

12 comentaris:

Dani R. ha dit...

Imagina't els marges que tenen aquestes grans empreses que es poden permetre el luxe de regalar a aquest paio 1M d'euros a l'any per aportar zero.

Ferran Porta ha dit...

La gentussa com aquesta treu tot el suc a la política i es retira, amb un sou inpossible, a la privada (on els de dalt guanyen el que no veuran mai els de sota).
Tens raó, Puji, com en tenia en William: alguna cosa està (molt) podrida a Dinamarca.

Charlie ha dit...

Quan era alcalde de Cartagena se'l va sentir dir que s'havia ficat en política per fer-se milionari.
Ho ha aconseguit. Moltes felicitats.

Miki ha dit...

No en te ni idea d'angles i el fiquen a la comissió europea

Això si , si algun dia Telefonica tingues una OPA d'alguna empresa no afí, seria el primer a sortir i dir que això es anti español com ha passat amb Endesa.

Per això i per molt que no m'agradi la politica, encara vaig a votar per no donar de menjar a aquests impresentables. 1 milio d'euros i dos empreses mes li volen fer mes ofertes, per que els carrecs no seran incompatibles, clar tocar-se els collons es pot fer amb una i amb 3 empreses (quants favors els hi devien fer).

Això si que ens hauria d'indignar i sortir a manifestar-nos!!
Jo m'he donat de baixa de telefonica ahir (bueno no es veritat, fa una setmana ho vaig fer, però es que ja ho intuïa jeje)

mossèn ha dit...

es grata el paquet o s'infla la cartera ??? ... salut

El veí de dalt ha dit...

Ara, a telefònica, tot en català! (o era valencià?)

Per cert, aquest no va inspirar la peli aquella d'Eduardo Manostijeras? O era Eduardo, manoslargas?

Jo Mateixa ha dit...

He sentit a dir que com a politic s'enduia 3.000 euros mensuals (3000 x 16 pagues, els funcionaris de l'estat tenen 4 pagues extres= 48.000 Euros anuals que s'endui el paio)

Ara cobrarà 500.000 euros anuals...ho sento, no puc dir una altre cosa, FILL DE LA GRAN PUTA!!!!!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

De fet aquesta gent es fica en política precisament per aconseguir això: forrar-se a costa de fer favors durant la seva estada a la política i després retirar-se a un càrrec vitalici de conseller a qualsevol empresa afovorida pel seu partit.

Tots el polítics són corruptes nens, no es salva ni un.

DooMMasteR ha dit...

Quin fastic! Però quin fastic!

zel ha dit...

Qui et va matricular, Puji, el post Houston, boníssim, i aquest careto que tens penjat al blog, tapa'l, rei, va, que em fa vomitar... Que els bombin a tots, a treballar a Ascó els fotria jo!

Modgi ha dit...

Podria haver tingut el detall de fer-ho des de fora, com l'Aznar.

Suscribeixo el calificatiu de "Jomateixa".

bajoqueta ha dit...

Osti quanta raó tens!
Molt bo el relat! jajaja.

Un sou ni mileurista els donaria jo a esta gent, i dos o tres crios per acabar d'arreglar la cosa i a vore com se'n sortien...