http://instagram.com/14_puji YouTube

7 d’abril del 2008

Garantia d'un dia collonut





No és el primer cop que ho dic, però visitar el zoo de Barcelona és garantia de passar un dia collonut. És divertit, enriquidor, educatiu i a més, s'aporten diners a la imprescindible causa de mantenir reserves genètiques d'espècies en perill d'extinció o que ben aviat ho estaran. Tots sabem que aquestes bèsties no haurien de ser aquí, sinó al seu hàbitat natural, i que algunes instal·lacions són deficients, però cal ser capaç de mirar més enllà i veure els objectius finals d'una institució com aquesta.


Si hi porteu canalla ni ells ni vosaltres en sortireu decebuts, i si ja esteu decidits a anar-hi però no trobeu el moment, el millor moment és ara, a l'inici de la primavera, quan tots els animals estan més actius i juganers. I un alicient més: si sou aficionats a fer fotografies, al zoo acabareu tots els carrets (carrets? què són carrets?).


Si voleu més motivacions us diré que per a mi, una visita al zoo, és la gasolina que necessito per arrencar una setmana com aquesta. Ànims que ja hi som!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei nen!!! Estàs fet un crack amb les fotos, tiu!!!! ;)

Unknown ha dit...

Doncs d'aquí a 2 caps de setmana segurament hi anirem...

Ferran Porta ha dit...

Quina gràcia: el teu reportatge fotogràfic m'ha recordat el... Waku-waku, es deia? :-)
Casualitats de la vida, ahir vaig quedar a la porta del zoo (és a un lloc molt cèntric) i vaig comentar que un dia m'agradaria entrar-hi...

Mikel ha dit...

n´hi ha mes d´un que es mereixeria estar tancat a una gabia...

Unknown ha dit...

Mikel: i més de 2!

Anna Tarambana ha dit...

Però, per favor, per favpr, digue¡m que no t'agrada Zoo, la sèrie! és infumable! :S

pluja ha dit...

Mira que fa temps que no vaig al zoo!! però, noi, m'has fet venir ganes d'anar-hi!! A vegades m'ha frenat pensar que està una mica deixat, però m'has convençut! hi aniré!!

pluja ha dit...

Per cert!!!! Les fotos genials!!! n'hi ha alguna que és ben digna de fons de pantalla!!!

Dani Gadea ha dit...

a quina gàbia hi ha en Laporta? i l'Henry?

Puji ha dit...

Ei! Tots i totes! Si amb aquest aconsegueixo que algú vagi al zoo ja estaré satisfet.

Tarambana, vaig veure un dia la sèrie aquesta i no vaig aguantar més de cinc minuts.

Charlie ha dit...

Amb la meva anterior dona vam ser socis. La veritat és que era l'únic lloc de Barcelona on es podia passejar tranquilament, i a sobre s'hi podia anar amb metro!!
Però va arribar un moment que el garrulisme es va apoderar de la tranquilitat i tot el que era anar a passar una bona estona i relaxar-se, es va convertir en una continua hipertensió per l'incivisme de la gent.