http://instagram.com/14_puji YouTube

4 de desembre del 2007

Ésta, nuestra comunidad

Ahir vaig tenir reunió de la comunitat de veïns. Normalment la participació és més aviat baixa, però ahir va ser ridícula. Som dotze veïns i n'érem cinc a la reunió. Com que no tenim cap espai a la comunitat ens vam trobar, com sempre, a les oficines de l'administració de finques que ens gestiona la comunitat. La propietària del negoci i la senyora que té contractada semblen tretes directament de Teresina, S.A., per estètica i per funcionament. Només us he de dir que un veí va fer una consulta sobre el cost de l'assegurança i van trigar mitja hora a trobar els papers, i mentrestant, nosaltres allà esperant i parlant del temps, és clar.

Fa més de cinc anys que visc en aquest pis, i en totes les reunions, a precs i preguntes, ha sortit el tema de reformar l'interior de l'escala, que està fet una merda. Sempre ens posem tots d'acord en tot, però quan arriba el moment de decidir, i sobretot de pagar, tot queda en res. Ahir però, armat de valor i d'optimisme, i aprofitant que era el meu acte d'investidura com a vispresident, em vaig presentar a la reunió amb un pressupost sota el braç, i vaig ser capaç de fixar una data de junta extraordinària. Ho tinc claríssim. D'aquest any no passa!... ntchs.

13 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Ostia, si o que??, doncs vinga va, t'adopto com a vicepresident de la meva comunitat i vens a fer alguna cosa de profit si et plau???

Es que la nostra es un caos absolut i més ara que el pobre president ho ha hagut de deixar per que rep amenaces contra la seva persona (es gay) per una part del veinatge.

Colla de gilipolles hombreeeee yaaaaaaa!!!!

Que hi hagi sort!!!!!! :-)

Unknown ha dit...

PUJI PRESIDENT, CATALUNYA INDEPENDENT!

Charlie ha dit...

quina moral Puji!
Jo només vaig anar a una. La primera i la última. Això de perdre 3 hores veient com una colla de jubiliats, que saben més que ningú de tot, es dediquen a posar pegues a tot i a entorpir-se mútuament només perquè tenen problemes personals entre ells, no hi ha qui ho suporti.

Clint ha dit...

Vispresident...pit i collons nano!

Oriol ha dit...

teniu aparellador!!!?

Txell ha dit...

Juajuajuajuajua Oriol ets un galtes!!!!!!!!!!!!!!!! Nosaltres necessitem un mosso que pugi el carretó de la compra i totes les bosses del Caprabo. T'apuntes?

Mikel ha dit...

jo una mica rollo Xarlie , vaig anar a dues perque era el president i desde que no ho soc no he tornat a cap altre reunió ni penso fer-ho.
El dia que n´hi ha aprofito per sortir a fer un sopar romantic amb la meva dona , sense dubte el temps molt millor aprofitat i delego el meu vot al que digui la majoria.

Puji ha dit...

Jo Mateixa, la meva comunitat és bastant apacible (ara, fa un temps hi havia un element disturbiador), però és tan apacible que el que costa és que es moguin.

Oscar, vispresident, només vispresident.

Charlie, a la meva tot és bonic, tothom està d'acord en tot, però a l'hora de la veritat no fotem mai res (excepte si es tracta de la tele, és clar).

Clint, faig la feina a l'ombra...

Oriol, de moment no en cal, però si mai ens fa falta ja t'avisaré (que no et passi res...)

Txell, al perico li caben unes quantes bosses a cada ala.

Mikel, i ho pagues amb el fondo de la comunitat? Tu ets una mica senyor Cuesta, no?

El veí de dalt ha dit...

Ara ja sabré a qui reclamar quan l'ascensor no em duu al pis de dalt...

Ferran Porta ha dit...

Cop de mall pels veïns que fan aquestes reunions terribles. Gott sei Dank (que vol dir gràcies a Al·là), ara me les estalvio per raons òbvies.
Però el cop de mall més gran va pels veïns homòfobs de la Jo mateixa; amenaçar un veí perquè és gai? Però a quin coi de segle viuen aquests troglodites? en l'època de la Inquisició?!? Recop de mall per tots ells, home!, per gilipolles!
(perdó, m'he escalfat)

Metamorfosi ha dit...

Per sort no tinc escala (excepte la virtual a cal Veí) i tot això que m'estalvio! :D

Però com que una mica de marxeta està bé, hem muntat l'associació de veïns del barri!

Bona sort vicepresident!

Puji ha dit...

Veí, No tenim ascensor, així que en aquests temes no em faig responsable!

Ferran, és que a algunes comunitats hi ha una gentussa...

Metamorfosi, no saps la sort que tens, xata...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

A la meva escala som 35 veins i a la darrera reunió vam ser 3 i l-administrador.

I a sobre quan ja estavem acabant va arribar el tipic veçi gilipolles que va demanar que l-expliquessim com havia ant la reunió¡¡¡¡¡´

Per cert vispresident és més que president?