http://instagram.com/14_puji YouTube

21 de setembre del 2007

Deures


Sóc molt mal alumne i he deixat els deures de vacaciones santillana per última hora, i ara, correm-hi tots. I és que mentre estava de vacances, molts de vosaltres heu estat molt actius (353 entrades al bloglines! eh! i me les he llegit totes com un titi!). Resulta que entre tanta activitat, la Metamorfosi, la Tarambana, i més gent m'han passat dos memes. Un fa preguntes sobre el bloc i l'altre demana 8 coses que no sapigueu de mi. Aquest darrer crec que ja el vaig fer, i llavors només eren cinc coses, és a dir que ha crescut.



Com que en el fons sóc molt aplicat procedeixo a fer els deures, i coloco els dos memes en un mateix post. Encara em faltaran uns altres deures: explicar-vos el meu viatge, però abans de fer-ho vull triar unes quantes fotos entre les 3.256 que he fet, i com comprendreu, això em portarà encara uns dies. Us deixo amb els memes. Fins dimarts!



El meme de les 10 preguntes blogosfèriques:



1. Quant temps portes com a blocaire?

Un any, tres mesos i nou dies. Vaig arrencar el bloc en un dilluns de juny.


2. Com et vas assabentar de l'existència dels blocs?

Només hi ha un culpable: l'Òscar. Fa ben bé tres anys va muntar un protoblog que es deia web d'opinions. Li enviavem escrits per mail i ell els publicava. Quan va obrir el seu bloc de debò: 7m76, em va deixar publicar alguns textos. Després vaig descobrir la Txell, Contracorrent i Capità Waldo i vaig entrar en l'espiral de vici que va desembocar en la creació de la cullerada.


3. Nomena cinc blocs que segueixes diàriament o amb molta freqüència.

En llegeixo mooooooolts més que cinc. De fet, l'RSS m'ha facilitat molt les coses i ara només visito qui actualitza, però tinc més de 60 fonts al bloglines.


4. Ets lector anònim d'algun blog?

No. A vegades el nivell d'alguns blocs fa que no sàpiga ni que dir, però procuro comentar de tant en tant, i sempre amb el nom i l'enllaç a la cullerada.

5. Alguns autors que et despertin especial simpatia.

També n'hi ha molts. No només em desperten simpatia, també em desperten les neurones, la indignació, l'admiració i mil sentiments més. Crec que la blogosfera és farcida de genis.


6. Amb quins cinc blocaires te n'aniries de gresca?

Aquí em vull mullar. Me n'aniria de farra (de matxotes) amb en Clint, en Charlie, en Cetina, en Modgi i l'Avi. I amb l'Oriol, però amb aquest i amb algun més ja me n'hi vaig de debò de tant en tant.


7. Amb quins tres blocaires passaries una nit de bogeria sexual?

Eeep! Aquí també em mullo, i com que de festa me n'he anat només amb tios, de notxe loca només amb nenes: la Candela, por supuesto, la Metamorfosi, la Tarambana, la Déjà Vie i la Rituslee. I amb totes les nenes blogosfèriques, però com que, en contra del que totes penseu, no sóc una bèstia sexual, ho deixo en aquestes cinc.

8. T'has enamorat alguna vegada d'algun blocaire?

No. Mai no es pot dir, però jo, per poder-me enamorar, a més de gaudir intelectualment com faig amb tots vosaltres, necessito utilitzar els sentits.


9. Estàs satisfet amb el teu blog?

Molt. És una cosa que feia anys que necessitava sense saber-ho. M'omple molt. Començo a estar una mica cansat de l'aspecte, però no acabo de trobar cap disseny que m'agradi. Qualsevol dia us dono una sorpresa.

10. Tria entre 3 i 5 blocaires perquè responguin aquestes preguntes en els seus blogs.

Però si ja l'ha fet tothom! Segur que n'hi ha tres que no l'han fet: pa ellos!


El meme de les 8 coses que no sabeu:



1. El bàsquet va ser la meva vida des dels 8 fins els 25 anys. Vaig jugar i vaig fer d'entrenador de canalla. Una lesió al genoll (que encara dura) i estar fins els ous d'anar a dormir tard i perdre caps de setmana em van fer deixar-ho.



2. Enllaçant amb l'anterior, tinc un lligament del genoll trencat. Això vol dir que no puc fer cap esport que comporti canvis de direcció. M'he conformar amb caminar, córrer, nedar i anar en bici, encara que les tres últimes m'avorreixen sobiranament.



3. Hi veig menys que un gat de guix. Tinc una miopia galopant, sense ulleres ni lentilles (que és el que porto habitualment) només veig ombres i no reconeixeria ni a ma mare a més de dos metres.



4. Una de les meves aficions és tocar la guitarra i el baix. Sóc totalment autodidacta i el meu nivell és pèssim, però quan erem jovenalla teniem un grup de música que es deia "Suc de Taronja" i algun més dels seus integrants corren per la blogosfera.



5. No m'agrada GENS cuinar. És una cosa que m'atabala molt, no puc fer dues coses a l'hora i trigo hores a fer el que la meva dona fa en cinc minuts. Així que el meu arxifamós pollastre amb pètals de rosa va ser un autèntic esforç. Ei! Però menjar sí que m'agrada! Hasta massa!



6. A la Universitat vaig fer castells. Vaig ser primeres mans de l'arxifamosa colla castellera "Els ganàpies de l'Autònoma". Allà vaig aprendre les quatre coses que sé sobre castells i sobre altres vicis de la vida.



7. Vaig treballar a l'Institut d'Estadística de Catalunya fent enquestes del cens agrari. Em vaig passar tres mesos parlant amb pagesos i transformant quarteres, celemines, fanegas i jornals de burret a hectàrees. Va ser bonic, vès.



8. A la platja faig nudisme. El meu primer pinito va ser la la platja d'Es Racó de Begur amb setze anys, algú que corre per aquí en va ser testimoni. Des de llavors ho he anat fent, i des de fa tres o quatre anys ho faig sempre. Quan les circumstàncies em fan portar banyador, em fa una nosa tremenda.



Au! Fenya feta no fa destorb. No cal dir que aquest també el passo a qui el vulgui agafar al vol.



Bon cap de setmana (llarg per a alguns).

16 comentaris:

Txell ha dit...

Quin desenyany Puji! No te pongo!
:((((((

Jajajajajajjajajajajajajajjaj

Bon cap de setmana, trasto!

Jo Mateixa ha dit...

Que "frescu" que es aquest home, primer ens va dient guapes i desprès no ens inclou a cap de les dues :-(

Ja s'ho trobarà ja Txell, tu tranquila :-P

Clint ha dit...

Ei nano, doncs recordem que el dia que anem de marxa no acabem a la platja eh! que avui en dia amb les càmeres als mòbils internet s'omple de fotos comprometedores per als nostres futurs en política, si s'escau!

Bon cap de setmana ... curt!

Unknown ha dit...

Protoblog, m'ha fet gràcia aquest nom.

Per cert, jo, que sóc molt tímid, no faria nudisme ni hartovino, tot i que a Calella algun cop ens vam aficionar a "fer bandera"... És el màxim que m'atreviria a fer.

Itf ha dit...

Estem d'acord. Córrer, nedar i anar en bici és molt avorrit.

I també estem d'acord en la miopia, jeje.

Charlie ha dit...

buè, això està fet home!!!
La propera vegada que feu una kdd blocaire a Mataró, m'aviseu amb temps , deixo les dones a casa els avis (que viuen a Mataró), i anem de farra i tot el que faci falta!

Anònim ha dit...

Uala!!! Jo també era de l'Autònoma!!!
pero no dels ganàpies...
osti, a veure si hem coincidit al bar i ens enterem ara!! jejeje
Bon capde!!!

Anònim ha dit...

De fet, ni calia que explicitessis que et va el nudisme: amb tot el que has explicat t'has ben despullat! :)
Bon cap de setmana a tots.

mossèn ha dit...

quin post més llarg ... has pres amfetamines ??? ... POS JO SÍ !!! ... sinó no me´l acabava ... apa, bona nit ... coi, però si no puc dormir !!! ... salut

Anònim ha dit...

Benvolgut Puji, comparteixo amb vós allò que dieu a la tercera confessió: jo tampoc no reconeixeria la vostra mare ni a més de dos metres.

Més que res perquè no l'he vista mai.

Mikel ha dit...

Charlie!! deixes les dones a casa i vas de farra dius?? seras cabron...i quan anem al P3 que? si es que....
Tema nudisme... curios , no ho he probar mai..

Metamorfosi ha dit...

Puji... tot un honor que pensis en mi per a una nit de bogeria sexual!... i si vols que l'acabem a la platja també m'hi apunto (si no fa massa fred), que estic totalment d'acord amb tu: el banyador fa molta nosa!

Uns deures molt ben fets!!!

Petoneeets!

Déjà vie ha dit...

aki hi ha festa grossa! ja tinc la roba interior pensada, de bogeries tb en tinc algunes al cap. esculls tu la nit? ;)

David ha dit...

Jo! Soc jo! Soc el testimoni del primer acte nudista d'en Puji!!!

Quin honor, collons! M'he emocionat i tot. Jo em vaig treure els banyadors a dins de l'aigua i vaig sortir sense ells a correcuita per estriar-me bocaterrosa ràpidament... Criatures!!!

Anònim ha dit...

Bé, ja saps que j encara estic esperant foto teva a la dutxa, eh? ;)

Una abraçada guapo!!!!!!!!! :)

Rituslee ha dit...

Puji, d'una en una o totes cinc alhora?