Ingredients: Pollastre desossat, pètals de roses fresques (tan aromàtiques com sigui possible), un got de vi blanc, oli, sal, sucre i canyella.
Procediment: Es fregeix el pollastre amb molt poc oli fins que estigui rosset. Mentrestant, s'arrenquen els pètals de quatre o cinc roses i es renten amb aigua. Quan el pollastre agafa color daurat s'afegeix el vi, un polsim de sal, de sucre i de canyella i els pètals, tot reservant-ne uns quants per fer la decoració del plat. Es deixa coure tot junt a foc lent durant mitja hora. Després ja es pot emplatar i escampar els pètals que hem reservat per a que facin bonic i aportin aroma al plat.
Mal m'està dir-ho, però va sortir molt bo, i no sé si és afrodisíac, però deu ser-ho. Si heu de fer algun sopar romàntic aquestes festes, ja teniu una idea.
20 comentaris:
Us puc dir que estava boníssim!!!!
Moltes gràcies xurri!
Carai Puji....plas plas plas plas!!!
Doncs felicitats al cuiner i a sobre et va sortir afrodisiac...
Jo soc mes de restaurants , pero igual un dia et contracto com a catering jejeje
Benvolgut Puji, encara que sigui tard, moltes felicitats per l'aniversari. Trenta anys... Ui, qui els tingués.
En quan el tema culinari, no li dic jo que no ho provi algun dia... És clar que la Maria, és una mica especial amn els menjars
Atenció! Un moment d'atenció si us plau! Després de sis mesos i nou dies, després de 113 posts, la Di ha deixat un comentari a la cullerada! OoooooooooH! Un fort aplaudiment si us plau! Plas plas plas!
P.D. Sembla que sí que li va agradar, no?
Mikel, ja ho saps, quan vulguis.
Moltes gràcies Avi, segur que no me'n porteu tants. Per cert, si el soci us torna a tractar de vell aviseu-me que li foto cop de mall!
Puji, jo cuinar cuinar no cuino molt bé, però si em trobes una dona sense gaire manies, m'afrodissieixo el que faci falta.
Ja era l'hora de la Rosita Power's
PD. Quants polvorons van caure?? ;)
jo aviat faré un any i encara no he aconseguit que deixi ni un sol comentari
Ei Puji, me l'apunto, per lo d'afrodisiac eh! que si ha fet que la di passi a deixar-te un comentari com dius, el resultat sembla garantit jejeje!
Com que he llegit el post en tres vegades he acabat agafant gana. Quina bona pinta que fa!
I va ha ver postres o ...?
Motoret, sí que cuines bé, el teu pollo a la mostaza no té parangón. Els polvorones els deixarem en el anonimato. Per cert si vols una dona que busqui calor sempre pots parlar amb la Candela (has vist Candela, que no diguis que no et busco "víctimes").
Benvinguda a la cullerada Mery Cherry, veig que no sóc l'únic amb problemes d'implicació blogística de la parella.
Ja ho veus Clint, es veu que ara a les dones se les conquereix per l'estomac.
Vilapou, van ser uns postres ràpids ràpids...
Quin dia noi!
Fas 30, et destapes com el nou Ferran Adrià, acabes el sopar amb "bombo i platillo" (ojo amb lo de bombo!!!!) i acosegueixes que la costella et posi un comment al blog.
Puc venir a pasar-te el dècim de divendres per la xepa?
Primer de tot, felicitats (encara que jo no puc dir "ui, qui els tingués" perquè encara em queden uns quants per arribar-hi).
S'ha de dir que té bona pinta... encara que pel que dius lo de menys va ser el sopar...
Això vol dir que no em pots convidar mai a menjar pollastre amb pètals de roses, no sigui que després et posis tontorron i ...tinguessim posts per mesos.
Puji, la meva costella no és que no deixi comentaris, és que no n'ha llegit ni un, ni per curiositat.
L'horn per bolls???
Gràcies per buscar-me companyia!!! la necessito!!!!!!!!!!!!!!!!
Hola!!!!
Primer de tot moltes felicitats pel teu aniversari.... ja m'explicaràs com és això de fer trenta que l'any que ve em toca a mi.
El pollastre fa molt bona pinta, ja m'he imprès la recepta per fer-ho a casa.
Moltes gràcies per la felicitació de Nadal tan original, m'ha agradat molt i he rigut amb algunes de les cançons...
Ah!!! sóc la Yolanda.... la guia personal del dissabte passat
BON NADAL I FELIÇ ANY NOU
ei Jordi!! moltes felicitats pels 30! amb retard :-(
Ja m'han parlat de l'exitos sopar... li diré al Toni que em sorprengui.
Pase-ho molt bones festes i gràcies per les "nadales" que ens vas preparar..
Petons
Benvolgut i admirat puji: ja sé que no és ni el dia ni el lloc, però deixeu-m'ho dir a mi també: PER MOLTS ANYS!!!
Tema pollastre: espero que no us hagueu cruspit el també admirat (i enyorat) Modgi (el de elpitdepollastre.blogspot.com). Això explicaria la seva desaparició...
Puji, pujiiii,
Li he fet llegir el teu post DOS cops al D: a veure si espabila, que no cuina ni mig ou ferrat.
Diu que per força ha de ser mentida i que en realitat vas encarregar pizzes.
Tinc ganes de plorar.
Dani, espero que de bombo res de res.
Jbauer, si explico aluna cosa al bloc de què va passar al final he d'anar directament a l'advocat.
Bachi, moltes gràcies, no sé quina edat tens, però ui, qui els tingués.
Yolanda i Solveig, moltes gràcies guapes! Sé que passeu de tant en tant per la cullerada. Una abraçada ben forta a les dues.
Cruella, digue-li al D que si no et fa un àpat d'aquests deixaràs la teràpia i tornaràs al lexatin.
Zinc, m'heu descobert. Sí he estat jo. M'he menjat en Modgi. Si us plau no em delateu al conseller Saura (si no me'l menjaré amb tomàquets amb gust de tomàquet)
M'apunto la recepte i prometo fer-li un dia a la Cuca, jejejeje però les roses no s'han de menjar oi? jajajajajaj Bones Festes company !!!
Publica un comentari a l'entrada