http://instagram.com/14_puji YouTube

24 de maig del 2007

Tròpic de Capricorni

Em desperto amarat de suor. Quina merda! Aquesta xafogor m'està matant. A veure si comença d'una vegada la temporada de pluges i arrossega aquesta calor empalagosa i els mosquits que han fet un festí a les meves cames. Els rajos de sol s'escolen entre la palla del sostre de la cabana. M'hauré d'afanyar a reforçar-lo si no vull inundar-me.

Ella mandreja al meu costat. Encara trigarà una bona estona a aixecar-se, i jo ja tinc la xarxa de l'hamaca marcada a la pell, així que m'alço i estiro els músculs, intentant lliurar-me de la mandra perpètua que transmet aquest indret. Surto a fora esperant una mica de fresca, però lluny d'això, el sol em deixa cec i la sorra de la platja em crema els peus. Corro cap a l'aigua de color blau turquesa i m'hi capbusso. En sortir, el paisatge paradisíac em supera. He perdut la noció del temps. Ja no sé quan fa que vam venir a parar a aquesta illa, però em semblen anys. Ja no recordo pràcticament res de la nostra vida a la civilització.

M'assec a trenc d'ones observant el mar, gaudint del silenci. De cop, alguna cosa trenca la quietud. És música. Un so semblant al merengue sona en la llunyania. Al mateix temps m'adono que alguna cosa em fa nosa al canell. Me'l miro i veig una pulsera de plàstic. Una veu em rescata de la meva perplexitat:

- Buenos días señor, le apetece un mojito? Recuerde que en cuanto tenga las maletas preparadas el taxi les va a recoger para llevarles al aeropuerto. Les deseo que disfruten de este último día en nuestro país.

- Merda...

14 comentaris:

Petitabruixa ha dit...

Somnis de vacances que ens persegueixen;-)

He fitxat la veïna de davant per anar a l' índia l'any que ve perquè en Javi diu que ell no va a cap país on s'hagi de vacunar (li fanb por les agulles, ehem)...La Rosario té 64 anys però diu que ens ho passarem pipa..Pobre dona, el mes lluny que ha anat és a Madrid !!!

Bé, al menys parlo anglès força bé...mama, por !!!

Que tinguis bon dia, maco!;-)

Puji ha dit...

Petitabruixa, a la Índia? amb la veïna que no ha sortit mai? Prepara't per aventures insospitades! El Javi no sap el que es perd.

Bon viatge i bon dia, guapa!

(He borrat els comentaris duplicats).

Clint ha dit...

I amb "lu" bé que estaràs a la feina, amb l'aire condicionat...és que sempre ens queixem oi? jajaja

Jo en vull dos de mojitos!

Txell ha dit...

Clint! Demà tindràs mal de cap! :PP
Que fot una ressaca tremenda!

Jo avui he somiat amb el Cap de la Oposició... tremendu!

Déjà vie ha dit...

jajajajajaj UN TODO INCLUIDO. Nooooooooooo!! ara deuria ser una migdiada pq el llit segur q seria king size. Ptonets i...me pone otro mojito para mi, señor? ( pestaneig insitent)

Oriol ha dit...

Doncs et juro pels penaltis fallats a la final de la Uefa que jo he somiat que el Mikel venia a casa meva a passar el cap de Setmana, que et sembla?...serà gorrón el tio!!.. XD
M'estaré tornant culé? serà que vull anar al primavera sound garden, serà que estic a punt de tenir un cotxe com el seu?..

D'aquí a un mes marxem per St. Joan a Ciutadella, una setmana, per recuperar.me de les eleccions municipals.

Anònim ha dit...

Has dit vacances???? Has dit que ens convides a mojitos???? Vols que marxemmmmmm buaaaa ... però escolta realment hi has estat en un lloc així ???? Es recomenable??? Vols dir que passat 3 dies no n'estariem fins els collons? No se.

Dani R. ha dit...

I pensar que hi ha gent que viu els 365 dies de l'any en aquest plan. Anims pencaires!

Puji ha dit...

Clint, la climatització no és un dels punts forts de la meva oficina.

Txell, i què feia? Fer-se fotos amb tu?

Déjà, però a que mola la imatge de l'hamaca? Vigila no et disloquis les parpelles.

Oriol, crec que la opció de que t'estàs tornant culé és la més plausible.

Farlopa, no ho he fet mai, i m'agrada el turisme d'acció, però uns dies rascant-me els ous a la pisicina i esmorzant daiquiris... jo no li faria un feo!

Dani, en coneixes algun?

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Comença a notar-se la càrrega d'un any de feina. Jo estic mentalment esgotat. No tinc ganes ni de organitzar unes vacances.

Rituslee ha dit...

Puc veniiiiir?

Rituslee ha dit...

Puc veniiiiir?

mossèn ha dit...

òndia, m´agradaria contemplar plàcidament les teves precioses cames en relleu ... gràcies mosquits !!! salut

Puji ha dit...

Cetina, a vegades organitzar les vacances és un pal, però després val la pena!

Rituslee, vine, vine!

Rituslee, vine, vine!

Mossèn, que cabróooooon!