http://instagram.com/14_puji YouTube

21 de maig del 2007

Entre cargol i cargol


Ja fa dies que em sentiu dir que els nostres polítics han perdut el nord. Ara, a més, han perdut el sentit del ridícul. Les imatges que es van veure ahir a l'aplec del cargol de Lleida van ser demencials. Els caps visibles de tots els partits majoritaris a Catalunya van passejar el seu jeto per totes les associacions cargolaires, ben pendents que les càmeres deixéssin constància de com en són de campetxanos i són capaços de fotografiar-se remenant cassoles, xarrupant cargols o bevent en porró. Però que es pensen que som imbècils?


Vostès el que són és una colla d'aprofitats, que viuen de nosaltres, i deixant-se veure només quan ens necessiten estan prostituïnt la democràcia que tanta sang, suor i llàgrimes va costar als nostres pares i sobretot als nostres avis. Doncs saben què els dic? Que a mi, a menjar cargols no em guanya ningú, i tant de bo s'ennueguin amb el vi del porró. Jo no penso tornar a votar cap dels seus partits ridículs. Buscaré el partit petitet que més em faci el pes, que almenys ells no estaran embrutits pel poder, i defensaran les seves conviccions abans de defensar la seva poltrona.

13 comentaris:

Gerard Agudo ha dit...

Ahir anava per Tarragona tot passejant quan em van oferir tríptics d'Alianza Nacional. Espero que no siguin aquests els teus partits petitets je je je... per cert els repartidors en qüestió eren dos xavals skins suposo en període de pràctiques.

Petitabruixa ha dit...

Passo de votar...es que cap ni un en fa el pes..Així que, malgrat que tinc tota la paperassa, res.

Si estigués a Barcelona, votaria com aquell "marramiauuuuuu"...

Petons, Puji!

Clint ha dit...

Tot el cap de setmana, amb la dona portem discutint el tema...cada vegada és més difícil decidir a qui votes, per que al final l'acabaran utilitzant per coses que tu no vols...

Respecte la foto, quina cara fot aquest remenant, credibilitat zero!

Metamorfosi ha dit...

Ja se sap... si després de ploure surt el sol, treu les banyes el cargol... els polítics fan el mateix quan hi ha eleccions!

Jo sí que votaré: sempre hi ha qui ho fa menys malament.

Petonets i ànims, que només ens queda una setmaneta d'escombraries d'aquest tipus!

Charlie ha dit...

Guaita Puji! Jo tinc pensat de fer el mateix!

Jo Mateixa ha dit...

Jo tambe votaré però no per els cargols, que no m'agraden gens ni mica, si no per que crec que ho he de fer, la meva consciencia m'ho dicta :-)

Petonsssssssssssssssss

Unknown ha dit...

Que cabrons! jo amb mono de menjar-ne i tots aquests panxacontentes afartant-se de cargols... no hi ha dret! Cargols per a tothom!

Ben fet, Puji, si no creus en tota aquesta gent, vota'n d'altres però a votar!

Rituslee ha dit...

jur jur, no em diguis que no es guanyen el sou... ni per tot l'or del món em menjava un cargol, quin fààààààstic, puagh!!

aquestes municipals votaré en blanc, no hi ha com tenir el plaer de treballar amb ells per acbar no fiant-te'n de cap.

Puji ha dit...

Hòstia Gerard, i no els vas punxar amb un Kubotan?

Petitabruixa, i no hi ha cap partit petitó que et faci el pes? Segur que si! Petons també per tu.

Clint, hi ha dies que el Montilla real supera el personatge de Polònia.

Metamorfosi, votar sempre! Aquesta setmana serà insofrible.

Charlie, així m'agrada foll!

Jo mateixa, vota vota!

Kanu, a mi també se'm fa la boca aigua.

Rituslee, treballar amb ells ha de ser la rehòstia. Si no t'agraden els cargols no saps el que et perds. Si estan ben fets amb una bona salsa...mmmmmmmggggrrrrrlllll

mossèn ha dit...

votar ...... vale, començo, ja direu prou !!! òstia, perdó, quin mal el cul, no ho provaré mai més sentat !!!! salut

El veí de dalt ha dit...

D'acord Puji, però recorda... un polític és sempre un polític; sigui de dretes o esuqerres I si té poder, potser molt perillós.

Mikel ha dit...

T´has deixat el "cop de mall" .
Realment la cara del Montilla a la foto es patetica. Si fos un gag del Polonia en Toni Soler diria: TALLEU!!! NO es bona!!

Anònim ha dit...

Amb la de opcions que hi ha a cada qual pitjor, no trobo excusa per no votar. Es almenys lo que sels hi deu per molta gent que no va tenir aquest dret i tampoc el tenen en alguns altres llocs del mon