http://instagram.com/14_puji YouTube

15 de gener del 2007

Em trec el barret

Nota: Publico el post, com sempre, el dilluns al matí, però el text està escrit en calent, tal com raja, dissabte a la nit, just després del partit.





Acabo de veure el millor derbi barceloní que recordo. Ha estat un partit de futbol dels que a mi m’agraden. Amb acció, amb atac, amb tensió, amb rapidesa. El Barça ha jugat en la línia de les darreres setmanes. Amb bon joc, però no amb el bon joc per al que té potencial. Intentant aguantar en la part alta de la classificació mentre duren les hores baixes.

Però per a mi el protagonista d’aquest partit és l’Espanyol. Avui no he vist l’Espanyol arronsat, tímid i defensiu d’altres derbis. He vist un Espanyol segur de si mateix, agressiu, descarat, amb personalitat. Que quan anava per davant en el marcador s’ha tornat més defensiu, però mai ha renunciat a l’atac. Ha mostrat un joc dur, molt dur. Ha fet gairebé trenta faltes i ens ha enviat Iniesta a la infermeria, però aquest era el joc que li tocava fer.

M’agrada el futbol, m’agrada el bon futbol, i avui el meu equip ha perdut, però he vist bon futbol.

Avui he passat el dia amb l’Oriol. Quan ens hem acomiadat ell marxava cap a Montjuïc. Ens hem donat la mà i li he dit: “Que guanyi el millor”, i ell, rient, m’ha contestat: “No, tiu, que no guanyi el millor, que llavors perdem”. Avui ha guanyat el millor. Ara només falta que també juguin així contra el Madrid.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

És tot un honor poder llegir-te. Sí senyor, en els temps que corren i la persecució mediàtica que patim els pericos, és de lloar que un culé escrigui un post com tu ho has fet.
Haig de reconèixer que jo no crec que escrigui un post similar lloant el Bar$a.

Dani R. ha dit...

Molt bon partit dels pericos, si senyor, però si no en fan 6 o 7 més com aquest en el que queda de lliga de que servirà?

Charlie ha dit...

"Ara només falta que també juguin així contra el Madrid."
Correcte.

David ha dit...

Pericus sempre a l'ast!
Res de "vau jugar bé"... els perikus no saben reconèixer quan un altre equip juga bé i menys quan és el Barça. Mai he sentit cap periku felicitant al Barça quan és guanyador o quan juga bé. En canvi no es pot dir el mateix de mi... Des de Saint Dennis vaig prendre la decisió: han aconseguit fer-me "antiperiku".

Fan pena i sempre la faran. Són l'Español i tothom ja sabem de quin peu calcen. Renegats del Barça, victimistes de persecucions inventadesi filials del Madriz que volen intentar ser alguna cosa més.. Sigues realista, Puji, MAI, MAI, MAI, jugaran així contra el realísimo. A més després d'aquest tipus de partits mai ningú sap qui és periku perquè el dilluns tots amaguen el cap sota l'ala

Que es preparin quan s'hagin de jugar els descens al Camp Nou, juasjuasjuas!

Clint ha dit...

Tiu, té raó el Mikel...passes massa temps amb l' Oriol! t'han rentat el cervell a Montjuïc!
Com és que no van jugar així amb el Madrit, i perquè perdran tontament la setmana que ve amb qui juguin? Quina ràbia (comentari en calent també!)

Oriol ha dit...

Puji, tampoc vem ser tan bruts!!.
Pensa que hi ha molt jugador del BarÇa (només aquest cop amb Ç) que a les Olimpiades fa Salt de Trampolí.

El veí de dalt ha dit...

Va guanyar el millor, és cert. Un pèl bruts, però millors. I el Barça que vigili...Ar bé, que també demostrin que tenen ganes amb la resta d'equips, coi!

Bachi ha dit...

El problema és que els pericos es prenen aquest partit com un derby en tota regla, però a la majoria de barcelonistes (inclosos els jugadors) ja els hi dóna igual l'Espanyol, els derby de veritat és amb el Madrid.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Avui a guanyat l'Espanyol. Res més que felicitar als pericos i ja ens veurem al Camp Nou.

Anònim ha dit...

David: jo no em considero renegat ni filial del Madrit. De fet, el Madrit ha perdut 3 vegades en les últimes 5 visites a Montjuic. El Bar$a només ha perdut 1 de les 5 últimes vegades. Deixeu de fer demagògia dient que som el filial del Madrit.
No desvieu el tema: dissabte us vam fotre un bany

Txell ha dit...

Insinues que si l'Espanyol deixa de ser tímid i arronsit pot fer alguna cosa de bò? O només ha estat una flor d'estiu?

Candela ha dit...

Trobaré el resultat en algun bloc? Seguiré buscant... Muais puji love you!

Anònim ha dit...

Candela, el Barça va pedre per 3-1 :-(

Sniffffffffff

Itf ha dit...

Vaya dilluns tu! Desconeixia que a la meva universitat hi havia tants espanyolsites! Avui han sortit tots de l'armari.

Mikel ha dit...

Puji.....estas acabat tiu...estas molt malament...a la visita al camp llogat de montjuich et van abduir al igual que en Montilla ha abduit a en Carod...
Puji...mira fixament la pantalla...1 , 2 , 3 , DESPERTA!!!!

Puji ha dit...

Jo mateixa, benvinguda a la cullerada.

Als altres, gràcies a tots, i reitero la meva integritat culé, però así son las cosas y así se las hemos contado.