http://instagram.com/14_puji YouTube

19 de gener del 2007

El retonno


Ma mare fa anys que m'ho diu: tot torna! I és ben cert, tot torna, per cutre que sigui. Els pantalons de campana i els de pitillo, les camises florejades amb colls en punta, el paper pintat i el gotelé, la música disco, els jerseis Fred Perry, José Maria Íñigo, les ulleres Ray Ban, les sanefes psicodèliques, l'energia nuclear i la puta ultradreta.

I jo, sabedor d'aquesta realitat, ja no m'hauria de deixar sorprendre per res, però quan aquest matí he agafat el 20 minutos (el millor diari del món), he hagut de mirar la portada quatre cops, fregar-me els ulls i pessigar-me per assegurar-me que no estava somiant. Però era real, allà estaven, mirant-me des del diari, els membres del grup Europe. Sense cabells crepats, sense malles de lycra, però eren ells, segur. A més, la crònica assegura que aquesta nit actuen al Razzmatazz, ben a prop de casa meva. Hauré d'anar amb compte, que no m'arribin els esperits del passat i hagi de treure la pols a la meva caçadora texana i a les meves stan smith.

Sempre ens queda un consol, i és que tot torna, però tot se'n va.

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Al tanto amb Europe, que eren molt cracks!!!!! Sempre és millor que et visiti 'Carrie' o 'The final Countdown' al 'Baúl de los recuerdos' o 'Cocouaua'. Un porta pols i l'altre caspa!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Suposo que porten tants anys sense vendre un CD que han sortit de gira a veure si enganyen a algún nostàlgic dels capullos que cantaven amb veu aflautada: "its de fainal caundauun....tiro-ri-ro, tiro-ri-ro-rí, tiro-ri-ro, tiro-ri-ro-ri-ro-rí, tiro-rí, tiro-ri-ro-rirorí, ro, ríiiiii..."

Mikel ha dit...

OStia es que apart de Carrie i The final countdown no van fer res mes de bo , pero res de res.
Jo tot i ser un malalt musical m´he negat a anar-los a veure.

Candela ha dit...

jajajajajajj el gotelé ajjajaja

Miki ha dit...

Perdo pero aquests tios porten crec que 7 discos!!!, si no fos que l'entrada val el mòdic preu de 35 euros, m'ho pensaria i tot!!

Els que tindrien que tornar pero tornar be, no com ha fet el seu cantant , que ha sigut desprestigiar la banda es GUN's roses.

Clint ha dit...

Puji tota la raó del món, ara bé les stan smith no han passat mai de moda! son intenporals!

Jo haig de confessar que aquests si que m'agradaven una mica (els hombres G no! ;)

Dani Gadea ha dit...

Doncs malgrat tot, aquell va ser un disc excelent, i si el torneu a escoltar, no només hi ha 2 bones cançons, sino almenys 6 o 7, que són moltes!
Ara, 35 euros no els pago ni boig.

El veí de dalt ha dit...

Doncs, xaval, que els disfrutis. Jo t'espero a la sortida.

Anònim ha dit...

Cada cop que hom relaciona "pentinat crepat" amb "Núria Feliu", tot jo m'estremeixo de plaer i m'adono que la fenya feta fins ara no ha estat en va.

En nom de tots els simpatitzants del feliuisme (moviment que un servidor modestament abandera): moltes gràcies Puji!!!!

Puji ha dit...

Divendres al vespre, arriba la Di a casa i li dic: avui actuaven els Europe. I em contesta: Si? Jo hi volia anar! Sort que ja era massa tard...

Tiruriru tiruriruri...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Dani, per caritat humana, no els hi posis el disc als teus veïns que no tene cap culpa...ja,ja,ja,..