http://instagram.com/14_puji YouTube

10 de gener del 2007

Confessions


Tranquils! No ha tornat el programa del Carnicero! Es tracta d'un meme que m'ha passat la Cruella de Can DeVil. El susoditx meme consisteix en confessar cinc coses que mai hagis dit sobre tu mateix en el bloc. Ha estat una mica difícil, perquè hi ha poques coses sobre mi que es puguin explicar i que encara no hagi explicat, però anem a veure com surt.

Ú: M'agrada viatjar. Ara direu: però si això ja ho sabem! Sí, ja ho sabeu, però el que no sabeu és que aquesta afició em ve de molt petit. De tan petit que encara no hi era. El meu primer viatge va ser en vaixell a Mallorca quan encara era a la panxa de ma mare.

Dos: Sóc un manasses. Tot el que siguin treballs manuals se'm dóna fatal. Si mai necessiteu fer una xapussilla a casa, no compteu amb mi. Tot i això, la meva primera feina va ser en una impremta, on predomina la feina amb les mans, i curiosament, em va agradar molt.

Tres: Aquesta s'està convertint en un clàssic d'aquest meme, els blocaires que coneixes personalment. Que jo sàpiga, perquè en això de la blogosfera mai pots estar tranquil, conec personalment el 37,5 % dels blocaires que tinc linkats.

Quatre: Aquest 37,5 % ja ho saben, però crec que mai he explicat en el bloc que porto patilles des de que vaig néixer. Bé, des de que vaig néixer no, però des que em vaig començar a afaitar, sí. Només me les vaig treure un cop, i va ser culpa de la confessió número dos. Ja sabeu: aquesta és més llarga, la retallem, ui, ara és més llarga l'altra, la retallem, i així fins que em vaig quedar sense.

Cinc: Aquesta és la més difícil. Em fa vergonya. Bfffff. No sé, no sé... Va, vinga: Peso bastant més de cent quilos. Ala! Ja està dit.

Doncs, ja tenim el meme fet, i per no trencar la tradició passo el meme per a que el facin si els ve de gust a en Farlopa i en Dani Gadea. Un que conec, i un que no.

15 comentaris:

Mikel ha dit...

i a sobre tens l´agravant de que alguns dels bloggers que coneixes personalment son pericos!!! jejeje

Anònim ha dit...

Senyor Pujades: bon meme. M'agrada especialment això dels seus més de cent quilos. De fet, i si em permet una confessió número 6, he de dir que m'agraden molt molt els homes que passen dels noranta-cinc. Això sí, que no excedeixin dels 120. Espero (i desitjo) que vostè es trobi dins l'interval.

Candela ha dit...

Ara començo a entendre algunes coses...Que bo!

Txell ha dit...

Cony Puji! No m'has sorprès en res!!!!!!!!!!

Candela ha dit...

Ei, i no voldries pujar-ho al 40%? jijijiji. És broma, és broma...

Anònim ha dit...

No podríeu pas ser titllat precisament de nyicris, no... Tot fibra, suposo!

Bachi ha dit...

Em sembla que els millors secrets els has guardat per tu....

Oriol ha dit...

qui no et conegués diria, +100 kg, però cal apuntar l'alçada. Posem unes dues vegades la meva.
Mikel dissabte a llepar!!

Dani R. ha dit...

Vas treballar al món editorial? No ho sabia.

Dani Gadea ha dit...

Ja tardava a pringar, caguntot. Cabró!

Anònim ha dit...

Pel tema dels tants per cents, dedueixo que ets de ciències. Com t'ho has fet?

I, qui és la mitja oersona que coneixes?
Ara que ja sé que peses més de 100 i el que diuen ets més alt que un Sant Pau, reclamo més que mai: LA TEVA FOTO DE LA DUTXA!!!!!!!!!!!!!! ;)

El veí de dalt ha dit...

Puji,
T'entenc perfectaemnt pel que fa al 2. Tret de penjar quadres i canviar bombetes, les meves maunalitats es circumscriuen als quatre angles dels llençols. Això si: canela fina. I pel que fa la pes, doncs més quilos d'humanitat que tens! Que em sembla que amb la teva alçada ets proporcional al Brad Pitt! I...òndia, quin és el mig bloger que ets deixes, amb un 37,(coma)cinc? com diu l'Anna. Jo estic sencer!

Puji ha dit...

Mikel, sí tio, és el colmo!

Crue, acabo de comprovar-ho i sí, encara estic en el teu interval.

Candela, què és el que entens? Si vols arribem al 40, eh, que jo no tinc cap problema, ara si la Di intenta l'homicidi jo no vull saber res!

Cony Txell, és que ets del 37,5, què més vols que t'expliqui?

Zinc, entro més aviat en el "quan més alt més animal".

Bachi, només faltaria. Si no, de què us parlaré a partir d'ara?

Oriol, a llepar què? les orelles del Tamudo?

Dani R, vaig treballar en el món del petit offset, que no és el mateix!

Dani G, la blogosfera és traïdora! Però tu ho tens bé, hi ha poques coses que no hagis explicat.

Tarambana, ho has encertat, sóc de ciències. Conec moltes mitges persones, però cap té blog. I no t'amoïnis, tard o d'hora publicaré una foto a la dutxa!


Veí, sóc en Brad Pitt ampliat en tots els sentits. Haurem de mirar brico-mania. I pel que fa al mig és el que té l'estadística. En un "persones humanes" el gran Miquimoto va dir: "L'estadística és la ciència que demostra que si el teu veí té dos cotxes i tu no en tens cap, teniu un cotxe cadascú". Quina gran veritat. Veí, tu tens dos cotxes?

Anònim ha dit...

Redeu, redeu, redeu, benvolgut Puji, això de les patilles, m'ha deixat preocupat, a vostè li deixen per anivellar una cadira, i serrant, serrant, ara una pota, ara l'altra, acaban seient a terra. Ara, que ben segur que teniu manetes per altres coses...Va confessi...

El veí de dalt ha dit...

Puji, tinc un cotxe de sis anys que m'acaba de regalar un coi de reparació de... 800 euros. El que quedava de paga doble, s'ha fos. I és que tenir un cotxe és com tenir un fill...tonto! Casumdena!