http://instagram.com/14_puji YouTube

27 d’octubre del 2006

Qué mala suuuueeeeeeerrrrrrrrte! (2)

Ja fa uns mesos que us vaig explicar aquí, que hi ha personatges que estan envoltats d'un halo de mala sort, de gafisme permanent. Vaig nomenar un nou príncep gafe i vaig posar uns quants exemples. Però me'n vaig deixar un. Un que ara ha renascut de les seves cendres per enfonsar un equip de la primera divisió en la misèria.

Des de que ha començat la temporada, la Reial Societat va de mal en pitjor. Crec que no ha guanyat cap partit i és l'últim, amb diferència, a la classificació. Jo no entenia res. L'entrenador, José Mari Bakero era, a priori, un home expert i amb caràcter. Cruyff sempre deia que era la prolongació de l'entrenador dins del camp. Per què ara, des de la banqueta, li havien d'anar tan malament les coses?

Però aquest matí ho he entès tot. Estava a casa, encara amb el pijama, les pantufles i les lleganyes, tot prenent un cafè amb llet, quan la Montse Lorenz (presentadora d'esports del 3/24) m'ha obert els ulls a l'explicació de tot plegat. Han acomiadat Bakero...oooooooooh. I just després de nomenar la llarga llista de possibles substituts, com qui no vol la cosa, ha deixat anar que també havien acomiadat el segon entrenador. Sabeu qui era?

Meho Kodro

Cony! Haver començat per aquí! Estem parlant de l'home que va fer un parell de bones temporades a la Reial, va fitxar pel Barça i a partir de llavors se li van embolicar els cordons de les botes per sempre, va convertir-se en el príncep gafe del moment, i va ser incapaç de marcar gols fins i tot a porteria buida. Jo que ja el donava per arraconat en el regne dels gafes, resulta que estava allà, a la banqueta de Bakero, destil·lant mala sort. I van i em fan fora en Jose Mari, però que no ho veuen que s'equivoquen? Ai...pobre Jose Mari!

9 comentaris:

Txell ha dit...

Meho kodro? Em sona molt el nom, però no el situo en època.
Situa'm

Anònim ha dit...

Txell:
El Kodro aquest era un tio tant alt com lleig. Era d'algun país de l'Europa de l'est (possiblement va arribat a Espanya de manera irregular amagat en algun autobus de mala mort per creuar la frontera). Vestia calçotets negres i apretats (o això vaig llegir un dia en un blog) i era "molt original al llit", sobretot quan es follava l'Aito i en Jiménez que, por aquel entonses rondaven el Palau Blaugrana (de dia i de nit amb els travolos).
En Cruyff el va fitxar de la Real Sociedad de S.S., fent ús del seu ull clínic pels fitxatges de l'última època (rollo Xavi Escaich o Korneiev de l'Espanyol).
Al Bar$a va fer més pena que glòria, igual que tot l'equip que va coincidir amb ell (quins temps tant bons, aquells del Bar$a, òstia!).
I ja està, no se m'acudeix res més.
T'has situat, Txell?

Gerard Agudo ha dit...

Que cabrón Oscar ja ja ja

Meho Kodro crec que l'únic que va fer va ser marcar contra el Madrid 2 gols un dia i ja està.

Oriol ha dit...

Jugava amb el Quique Estebaranz, jajajaja. Un altre fitxatge al estil Cassartelli per l'Apaño.

Txell ha dit...

Jugava amb bambetes blanques?

Mikel ha dit...

En Kodro li va fer un gol al Madrid i amb aixo ja va justificar el seu fitxatge ;-PPP

Dani R. ha dit...

Per casa els meus pares encara deu correr un vhs de El Mundo Deportivo: "Poker de Ases". Recordo que eren Kodro, Figo, Hagi i Popescu!

Dades:
10-2-1996, LIGA
BARCELONA-REAL MADRID 3-0

Barcelona: Busquets, Ferrer, Abelardo, Sergi, Popescu, Guardiola (Amor), Bakero, De la Peña (Oscar), Bakero, Figo (Prosinecki), Roger (Carreras), Kodro.

R. Madrid: Buyo, Chendo (Michel), Hierro, Quique, Sanchis, Milla, Redondo, Luis Enrique, Laudrup, Raul (Alvaro), Zamorano (Esnaider).

Arbitro: Marin Lopez.
Goles: Figo, Kodro (2).

Anònim ha dit...

Ei,
Ara diuen que en NAdal, el tennista, porta mala sort al REial MAdrid.

Anònim ha dit...

Carai, ja ni m'enrecordaba d'aquella alineació XDD

T'he linkat al meu bloc :-)