http://instagram.com/14_puji YouTube

25 d’octubre del 2006

Benvolgut senyor Pascual,


Benvolgut senyor Pascual,

Sé de bona tinta de calamar que vós sou un fatxa i un retrògrad. Sé que vau intentar per activa i per passiva fer boicot als ramaders catalans. Sé que sou amiguito del cole de José Maria Aznar. Sé que veneu productes lactics irradiats i amb els llevats morts, dient que són iogurts. Sé que els vostres productes són els més cars del mercat.

Només sabent totes aquestes coses ja em negaria en rodó a comprar cap dels vostres productes. Però si visqués en la inòpia i no sabés res de tot això, tampoc compraría cap de les vostres lleterades. Sabeu per què? Perquè quan veig a la televisió o sento a la ràdio algun dels vostres anuncis, molt abans que es mencioni el vostre nom ja em comença a entrar urticària, començo a sentir al·lèrgia a l'estil ñoño, fatxa, tradicionalista i reaccionari dels vostres espots.

Si m'importés una merda el vostre bé, us recomanaria que canviéssiu de publicista, almenys a Catalunya, perquè si aquesta olor de naftalina agrada a les espanyes, aquí ens fa venir basques. Això sí, intenteu no retornar als publireportatges provincians, roïns i mentiders sobre la vostra fàbrica de Gurb, que segons vós no té xemeneies ni genera residus (oh miracle!). Però com que m'és igual si us enfonseu en la misèria, seguiu amb la vostra tònica publicitària que jo seguiré sense comprar-vos res i seguiré recomanant als meus amics que no ho facin.

Sense cap més particular, em despedeixo per sempre de vós ben atentament,

Puji.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que la fàbrica de Gurb és espectacular!
Però fa temps que a casa només comprem Llet Nostra; i a la Pascual li fem això:
http://img153.imageshack.us/my.php?image=dits001ku2.jpg
Com li diria el GRAN Ignatius al Sr. Pascual:
Desagradablemente suya,
Núria.

Txell ha dit...

No home no! QUe segueixin amb aquest rotllu quecu dels anuncis, si foten gràcia i tot de lo desfassats que es veuen. I què dir, de comprar a 4 pagesets per fer l'anunci de Gurb.
Per sort els productes Pascual, en especial els seus "postres làctics" tampoc valen un duru.
El fill de puta de l'Asnart, era amiguito del cole!

Oriol ha dit...

Tio, tio , tio, m'has fotut com a link del calamar. Si senyor, no t'ho puc agrair de cap manera, gràcies infinites. Pascual a tomar por el cual. Jo comprava Llet NOstra fins que van patrocinar la secció d'handbol del Bar$a. Ara vec llet ATO mar por cual.

Dani R. ha dit...

El millor link el de la paraula 'iogurts'.

Anònim ha dit...

Com poden dir que la fabrica de Gurb no té xemeneies!! Si sembla un volcà en erupció! A més l'anunci aquest de la familia que torna de vacances i nomes té galetes i llet pascual sembla que estigui rodat per l'opus! PUAJ!!

Anònim ha dit...

Puji, tu ves anant al zoo que veig que et prova!!

Carai tu, els has deixat ben retratats, jajajaja!!

Anònim ha dit...

La fàbrica de Gurb no té xemeneies però us asseguro que jo he vist com treia fum (i més d'una vegada).

Anònim ha dit...

ssssíii, boicot a la pascual!
jo també bec la Llet Nostra!
hahaha, enhorabona pel bloc!!!!