http://instagram.com/14_puji YouTube

29 de setembre del 2006

L'hora del conill




Samuel Eto'o estarà sense jugar cinc mesos. Just en el seu millor moment de forma, el camerunès s'ha lesionat al genoll, i tota la culerada s'ha posat les mans al cap.

D'acord, Eto'o és, de llarg, el davanter més incisiu i amb més olfacte del gol del Barça, però no pas l'únic. Crec que Gudjohnsen encara no està en forma i no ha demostrat tot el que pot fer, i a la recàmera queda Saviola, aquell fitxatge astronòmic de l'amic Joan, que fa anys que ens volem treure de sobre. El "pibito" va decidir no marxar cedit a cap equip la darrera temporada que li quedava al Barça. Molta gent va pensar que era boig, que passaria la temporada en blanc, però vès per on, l'aposta li ha sortit bé. Amb Eto'o lesionat gaudirà d'oportunitats, i estic convençut que les aprofitarà. Només cal que s'espavili una mica, aprengui a guanyar-se les garrofes (vull dir els gols) tal com ho fa Eto'o i també a guanyar-se la confiança dels companys. Si amb l'adequada intervenció de Rikjard, tot això es dóna, aquest pot ser l'any de Saviola. Així que culés, si us plau, donem-li una oportunitat!

Ja que parlem d'esports, ahir, responent als vostres comentaris sobre l'altra conilla, l'esperit del Mago Félix em va tornar a posseir i, com qui no vol la cosa vaig fer una altra predicció: L'Espanyol guanyarà la copa de la UEFA, tot i que això li costarà la permanència a primera.
Au! ja està dit! Predicció escabellada? Sí. Però si encerto què? eh?

9 comentaris:

Txell ha dit...

Això de l'Espanyol deu ser una broma pesada, no?

Gerard Agudo ha dit...

A mi m'agrada Saviola. Però també entenc que es van posar les coses difícils en la seva posició per jugar i tenir un jugador a la banqueta que ens ha costat tant doncs home... s'hauria d'haver vengut però en fi ara el tenim aquí.

El què passa també amic puji és que Saviola no en té prou amb els gols per convèncer perquè recordo que no el volien al Barça després d'haver marcat 20 gols.

David ha dit...

M'encanta l'Eto'o, per tot el que comporta: l'actitud al camp i fora d'ell (tot i que en el seu moment era molt cabra boja)... Entre d'altres coses, un dels pocs que ha tingut collons a dir q no jugava si sentia crits racistes.
Molts s'estan fregant les mans amb aquesta lesió... entre ells Gudjohnsen i Saviola. Jo hagués preferit que aquest parell juguessin uns minutets com fins ara... No m'acaben de convencer gaire.
Ah! i l'Apanyol... je! a mi em fa gràcia aquest equip...

David ha dit...

Noi! Un parell de dubtes sobre el blog:

com es pot fer pq surti la foto quan escriu un post en un altre blog???

com puc afegir un comptador al blog?

com es fa això de vincular una paraula concreta del post perquè hi surti una imatge?

(em rebota els mails enviats a la teva adreça de hotmail)

Anònim ha dit...

Jordi, el teu % d'acerts en l'historial de prediccions és alt?

Espero i desitjo que al Conill les coses li surtin bé perquè hi haura molta gent que cridava "pessetero" que s'haurà de menjar les paraules i una vegada més el temps posarà a cadascú al seu lloc, llàstima que no tinguem gaire memòria històrica.

D' Eto'o que dir, ojala tinguessim nosaltres mig Eto'o al equip, llavors segur que el Jordi no acertaria en les prediccions.

Benvolgut David si l'Apanyol et fa gràcia, cony fes-te soci que hi ha lloc.

Puji ha dit...

Oriol, aquesta és la tercera predicció del Mago Félix. La primera va fer llufa, i la segona encara no s'ha resolt. Així que de moment zero patatero.

pau margarit company ha dit...

Just en el millor moment sabia de lesionar. Quina pena.

Modgi ha dit...

Personalment, Gudjohnsen ha demostrat en dos partits que és un jugadoràs.

Fredson Selecció.

Anònim ha dit...

Puji, estàs boig.