28 de setembre de 2006

La familia y uno más

Abans d’ahir, el Juanca, ple de gozo y satisfacción, ens va anunciar que tornarem a ser avis. Collons! Un altre? La mocos en té dos, la “nostra” en té quatre (quatre!!!), i és clar, el de beckelar i la leti no podien ser menys.

No m’estranya. Ahir es van aprovar els pressupostos generals de l’Estat, i tots vinga a parlar de peatges, vinga a parlar de carreteres, vinga a parlar de l’Estatut... però dels 8 milions d’euros que s’emporta la família més nombrosa d’EjpaÑa no en parla ningú. I de l’increment del 3% respecte de l’any passat tampoc. Deuen ser els únics del país als quals els pugen el sou més que l’IPC.

Ja m’agradaria veure’ls treballant de veritat. Us imagineu el Juanca treballant a Manolo y compañia, i fotent barrechas al bar a les 7 del matí ? O a la Sofi dient “tienelatarjetaalcampo”? i a la “nostra” treballant a la caixa, però treballant de veritat a una oficina (parlem?)? No, no ens els podem imaginar perquè no han treballat en la puta vida.

I ara que la leti torna a tenir bombo, el gran debat és si cal canviar la Constitució per a que la leo pugui ser reina. I un güevo! La Constitució s’ha de canviar per moltes coses, però sobretot per treure’ns del damunt aquestes sangoneres. EjpaÑa és l’únic país d’Europa que va reinstaurar una institució medieval com la monarquia en el segle XX i ja n’hi ha prou!

Au, ja m’he desfogat, però no servirà de res, perquè la gran majoria de gent, a sobre, els riu les gràcies, i anirà a fer cua a la clínica de pago (déu els lliuri de parir al seguro) per veure el tendre infantó... Quina merda de país!

Salut i República!

13 comentaris:

Dani Rambla ha dit...

A la guillotine !! Vive la République!

Txell ha dit...

I són tan sencillos i tan modestos...

David Codina Riqué ha dit...

"Juan Carlos II, te quiere todo el mundo"... juas!!!

Encara vivim en un país de reis, reines, prínceps i princeses? Em pensava que només era una part de l'església la que s'havia quedat ancorada en l'edat medieval.

OLGUIXES ha dit...

ells no els cuiden i per aixó semblen conilletes.
de senzills no ho son ja que tothom sap que el rey i el princep son "mujeriegos" lo que pasa es que a Espanya no es com a la resta dels paisos i la monarquia aqui ho tenen tot...en secret...si no? aixó seria el "conyo de la bernanrda" parlant en PLATA...

Gerard Agudo ha dit...

No només paguem els gastos dels fills sinó que afegeix també les queridas i les festuquis!!!

oriol ha dit...

Trenco llança en favor del Rei i la monarquia. Sóc monàrquic a parir i ho defenso fins a les últimes onseqüències...............(Sóc perico i és la única copa que guanyem, si us plau!!!)

Núria ha dit...

Si el rei vol corona,
corona li darem.
Que vingui a Barcelona
i el coll li tallarem.
Si el rei vol corona,
corona li darem.
Que vingui a Barcelona
i el coll li tallarem.

Gemma (la Puji petita) ha dit...

No voldria posar més llenya al foc però, ningú no recorda les declaracions de la "conilleta" aquesta quan va dir: "queremos tener cinco hijos" CINCOOOOO!!!!!!!! és a dir que nens, agafem aire pq encara en queden 3 més!!
Sort en tenim que la "fanta de llimona" segur q no en té més (gràcies podòleg!!) i la gran "treballadora" d'aquí va dir q tancava la paradeta!!

karbeis ha dit...

Compatriota Pujadas,

No seré jo qui m'alci a defensar la monarquia (i més si tenim en compte que l'anarquista Mateu Morral, que era familiar meu, intentà atemptar contra el pare del Borbó el dia del seu casament, acte heroic que hagués tallat de soca-rel la subespècie borbona).

El cas, però, és que en cas de no existir la figura del rei... tu imagines tot el poder del país en mans d'un personatge tant sinistre i fill de puta com en José Maria Asnart?

Francament, no sé si seria pitjor el remei o la enfermetat. No obstant, jo no només no aboliria pas la llei sàlica, sinó que els obligaria a seguir la tradició com a requisit sine qua non per conservar la corona. És a dir, que en comptes de buscar-se periodistes i coses d'aquestes, es caséssin entre ells com s'ha fet sempre. Les dones "normals", que ens les déixin als "normals". O tot o res, no et fot!

oriolsl ha dit...

Sort que no toca "el dret de cuixa" perque aquets mamons ho aprofiten tot, anar de gorra amb vaixelle...etc.
Respecte el que diu en Karbeis sobre la llei sàlica, ja que per desgràcia els hem de mantenir,(cagum la puta), val que siguin normals que de subnormals ja ho son prou sino mira la nena gran.
Visca la República i catalunya lliure.

OLGUIXES ha dit...

GEMMA...va dir
5??????
mare meva...amb la edat que te..ha d'anar a fill per any/dos anys...que deu ens amapari!!!

Puji ha dit...

Òstia Dani i Núria, i jo que em pensava que era radical!
I campetxanos, Txell, i campetxanos!
David, les úniques coses no ancorades al passat són les que hi haurien de ser. ;-p
Olguixes, a veure si algun periodista s'atreveix a fer públiques les misèries d'aquesta gentussa.
Gemma, no crec que la del podòleg sigui la única tita a la vida de la mocos.
Karbeis, almenys l'Asnart l'hauria escollit (més o menys) el poble i no seria cap d'Estat per designi diví. I compte, que si els fem ser estrictes amb els drets reials, són capaços d'exigir el dret de cuixa del que parlava l'oriolsl.
Oriol, no t'amoinis que aquest any guanyeu la UEFA. Baixareu a segona, però guanyareu la UEFA.

El veí de dalt ha dit...

República? Per quan dius?