http://instagram.com/14_puji YouTube

12 de setembre del 2006

Això ja no és el que era

L'11 de setembre. Una data clau per als catalans. Molts diuen que es commemora una derrota, segurament és cert, però també és un recordatori dels fets històrics que van fer que Catalunya fos oprimida pels borbons i quedés condicionada i supeditada a l'espanyolisme naftalínic fins els nostres dies.

Lluny de refrescar aquesta memòria, els nostres brillants polítics, del primer a l'últim, es van posar ahir les seves millors gales per convertir un dia de memòria històrica en el primer acte de campanya electoral. Felicitats senyors! L'han tornat a cagar!

Per si això no fos suficient, ara fa cinc anys, un cabró amb barba i turbant (però amic de joventut de Bush, no ho oblidem) va jugar a fer punteria amb uns avions, i ara quan sentim 11 de setembre ens sona més a terrorisme islàmic que a diada nacional. Qui ens ho havia de dir. Els nostres polítics van posar les banderilles i Bin Laden va entrar a matar, i perdoneu l'humor negre.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fins i tot a TV3 ("la seva") van dedicar més temps a Estats Units que a Catalunya.

Txell ha dit...

I què n'hem d'esperar d'aquesta mena de polítics? A mi m'hauran d'ensabonar molt ben ensabonada per què vagi a votar l'1 de novembre...

Anònim ha dit...

idem txell.