http://instagram.com/14_puji YouTube

4 d’octubre del 2012

Lliçó magistral


Des de sempre, però especialment des de la manifestació de la darrera Diada, des d'Espanya, i a vegades des de dins de Catalunya, només fan que arribar estirabots, crits, amenaces de tancs i guerres i anunciacions de l'apocalipsi catalana en cas d'independència, entre d'altres perles.

Servidor està segur de la legitimitat del seu desig de llibertat i convençut de la infundabilitat dels improperis cavernaris que ens assoten, però sovint, quan es discuteix en viu amb algun d'aquests opositors implacables, es troba mancat d'arguments sòlids i contrastats.

Si us passa igual que a mi, feu-me el favor de reservar una horeta del vostre temps i mirar-vos l'edició d'ahir del "Singulars" del canal 33, on el professor Carles Boix (doctor en Ciències Polítiques, Master en Administració Pública per la Universitat de Harvard i catedràtic de Ciència Política de la Universitat de Princeton) va oferir una classe magistral de Ciència Política clara, entenedora, amb una explicativa presentació en prezi inclosa (la podeu veure aquí), sobre els possibles escenaris polítics i econòmics d'una ruptura amb Espanya. 

És indispensable veure'l, i demanar que programes educatius, constructius i generadors de debat com el "Singulars", deixin d'emetre's a quarts de quinze al 33 i passin al prime time de TV3.

El podeu veure clicant aquí.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

A veure si me'l poso ni que sigui una estona, mai està de més tenir arguments sòlids en els que basar els nostres discursos, poder parlar més amb el cap que amb el cor.

Aitor ha dit...

Ei! Gràcies per la recomanació! L'altre dia em va passar que davant d'un extremista unionista estava tan astorat que no savia què dir-li....
M'ho miraré amb atenció :)

Joan ha dit...

Completament d'acord. Em va semblar lúcid, planer... imprescindible.

Anònim ha dit...

jo soc de les noves generacions, com vols que em passi una hora seguida mirant sense interactuar, necesitor tocar alguna cosa! fer alguna cosa!