http://instagram.com/14_puji YouTube

13 de setembre del 2012

Premis c@ts: Voteu!!!



Malgrat el pas del temps, el fenòmen dels blogs als Països Catalans segueix vigent i creant tendència i opinió. Durant aquests anys, han anat sorgint moltes iniciatives per incentivar i premiar els blogs que es publiquen en català, però n'hi ha una que valoro especialment.

El valor afegit dels premis c@ts és que van sorgir de la base de la blogosfera, no d'entitats culturals importants, ni de blogstars amb milers de seguidors, sinó d'aquella gent que sense massa soroll, dia a dia, van publicant els seus posts sorprenents, entranyables, brillants o emotius. Aquest any, els premis arriben a la seva cinquena edició. Lluny d'extingir-se davant les novetats tecnològiques, la base blocaire segueix en marxa i en molt bona forma.

La millor manera de donar valor a aquesta tasca que han fet els promotors dels premis i a la blogosfera en general és participar, i es per això que avui us demano que voteu. Es dóna el cas que algú em va nominar en la categoria d'opinió. Si us ve de gust, voteu-me, si no, voteu els altres companys nominats, però voteu, i doneu aire a la gent amb ganes de fer coses a la blogosfera i de contribuir a l'expressió, a l'opinió, a la creació i, en definitiva a l'enriquiment de la cultura en català.

4 comentaris:

El porquet ha dit...

Fet!

Per unes croquetes casolanes tens el meu vot... ;)

Sergi ha dit...

Molt bon missatge, i gràcies per la difusió. Espero que et facin molt de cas i la gent s'animi a participar, si hi ha més vots, més fiables són els resultats. Que tinguis sort en la votació, i felicitats per la nominació!

Anònim ha dit...

ui fas tard, jo ja fa dies que he votat

McAbeu ha dit...

Gràcies per animar a la participació, és la manera de demostrar que la catosfera segueix ben viva.
Molta sort, per la part que et toca!