http://instagram.com/14_puji YouTube

20 de setembre del 2012

Carta oberta al Molt Honorable President Mas



Benvolgut, i Molt Honorable President Mas,

Quan veig la seva imatge no puc pensar en altra cosa que en el seu pacte vergonyant amb Zapatero, que va deixar el nostre Estatut en paper mullat, a canvi que el deixessin ser President, tot plegat, per a que al final fos Montilla que ocupés el càrrec.

Però al final, com que les alternatives tampoc oferien res de profit, va acabar vostè sent President de la Generalitat, i ja al Govern, només el puc recordar com l'artífex de la supressió de l'Estat del Benestar, dels serveis socials, d'una sanitat pública que era exemplar i del futur del país representat en l'educació. Tot plegat, acompanyat per les coces contínues al garant del servei públic que som els funcionaris, i vigilat de prop pels antidisturbis sense escrúpols de Felip Puig.

Pels dos paràgrafs anteriors podrà deduir que no és vostè precisament sant de la meva devoció. Però ves per on, el destí ha volgut que el moment històric que vivim, on per primer cop, els catalans que volem un escenari diferent per al nostre futur ens hem manifestat de manera massiva, clara i repetida, sigui amb vostè a la part alta de la Plaça de Sant Jaume.

I avui se'n va a Madrid, a plantejar que els catalans ja en tenim prou i volem una altra cosa. I ho fa com a President de la Generalitat de Catalunya, el meu President. El nostre President. Així que a partir d'avui estic disposat a deixar de banda totes les desavinences amb vostè per caminar cap a un futur diferent. Estic amb vostè, President. Sóc darrera seu a la pinya, amb milions de catalans més, i estem disposats a empènyer, a resistir, a suportar i a donar-li pit quan el castell tremoli.

Aquest suport incondicional que li manifesto avui no és cap cosa trivial, és un gest excepcional per a moments excepcionals, i li demano a vostè, al seu partit i a tota la classe política catalana, que estiguin a l'alçada. Que per un cop, facin també una excepció, i deixin de banda interessos electorals, de partit i dels lobbys empresarials que tenen darrera, i lluitin pel que el poble els està demanant. Si us plau, no ens decebin un cop més, perquè aquest cop, cregui'm, no els ho perdonaríem.

Confiem en vostè, President Mas. Confiï en nosaltres. No li fallarem.

15 comentaris:

El porquet ha dit...

Nano, jo et declaro president a tu! Chapeau!

mar ha dit...

Jo també!
Totalment d'acord!
Ara mateix en faig difusió!

Dani R. ha dit...

Amen

Clidice ha dit...

Com en Porquet, on són les paperetes per votar-te?

Carme Rosanas ha dit...

D'acord... espero que tots els partits independentistes pensin com tu i anem tots a una i molt més si hi ha eleccions anticipades.

Espero que facin una candidatura única independentista!

Puji, jo també et votaria! :)

Alyebard ha dit...

Ben cert, primer tots fent pinya i quan ho aconseguim ja ens barallarem entre nosaltres. Però no abans.

Txell Salip ha dit...

Pujiiiiiiiii, et vull de President de la Generalitat a tu!!!!!!

nen, quina carta és ben parida Nony!!!!

Sergi ha dit...

Penso que tornarà amb la cua entre cames, i que no s'hi podrà fer res. Però és un moment històric, i si torna amb les mans buides, com dius tu, molts no li perdonarem.

Nyenyo ha dit...

Amén germà!!Puji for president!!

Un català exiliat.

Charlie ha dit...

Et veig proclamant la República Catalana des de dalt d'un elefant.

Anònim ha dit...

SI SRO.,TOTS FENT PINYA....OBLIDEM PARTITS,I SIGUEM NOMES CATALANS.
JUGANT AMB BARCELONA

Josep ha dit...

On era, què deia i què feia Eduard Xevardnadze l'any 1985? I on era, què deia i què feia el 1995?
Doncs això.

Joan ha dit...

Buf, acabo de sentir-lo fer la valoració posterior. I estic amb la mateixa idea. Sempre he pensat que era un titafreda, però coi, ara, i excepcionalment, és on toca. Nosaltres també serem on toca. És un compromís ferm.

Gran apunt.

El veí de dalt ha dit...

Hosti...! No sé si puc subscriure el post, i mira que em dol; perquè potser sí "que ara toca" de debò... Però si el Mas fos al capdavant no per ser presi de CiU, sino pel president de la Generalitat (o arribés a cedir el lloc algú de la socitat civil per encapçalar una candidatura unitària) aleshores sí, li arribaria a donar un vot de confiança. Però em foten més por que una pedregada aquests nacionalistes...de dretes; no ho oblidis. A veure si donen la talla i posem el "país" per darrera del "partidisme".

Miki ha dit...

molt bon post, i es de lloar un tio que no soporta CIU per el moment que es li doni suport! lloable.

Jo deixem en que no el criticaré i punt que ja és molt.