http://instagram.com/14_puji YouTube

27 de març del 2012

Històries veïnals


L'octubre de 2007, el Veí de Dalt, un agitador de masses virtuals com n'hi ha pocs, va proposar a la blogsfera fer relats encadenats entre quatre persones, i els va donar el nom d'Històries Veïnals. Ell proposava una frase o un motiu i a partir d'allà, el primer escrivia una petita història i la passava al següent, que la continuava, després un altre, i el darrer tancava la narració. Han passat gairebé cinc anys i s'han fet deu edicions de les Històries Veïnals, donant lloc a 97 històries en les que han participat 102 persones, que aviat és dit.

Vist aquest èxit, l'únic que quedava per fer era plasmar aquestes històries en paper. I el Veí de Dalt, un cop més, s'ho ha empescat per editar-les. Però ja se sap, que aquestes coses valen quartos. I la manera d'aconseguir-los també és molt 2.0. Es tracta d'un finançament per crowdfunding, o dit de manera més nostrada, micromecenatge. Tu et compromets a comprar el llibre. Si s'arriba al mínim per cobrir les despeses el llibre s'edita, te'l cobren i te l'envien. Si no s'hi arriba, tot queda en res i tots tan amics. 

Així que si has participat en alguna edició de les Històries Veïnals, si les coneixes, o si simplement vols llegir narracions curioses escrites per vàries persones que no es coneixen entre elles, fes de mecenes. Suma per arribar als 2.000 eurus que calen per l'edició i emporta't, per suposat, una còpia del llibre. Ei! I si et sents generós/a hi ha la possibilitat d'aportar més diners!

Per micromecenejar la publicació de les Històries Veïnals entra AQUÍ i segueix les instruccions.