http://instagram.com/14_puji YouTube

12 de gener del 2012

Una raça diferent



Ahir, al Congrés dels Diputats, es va votar el plec de mesures d'austeritat per "fer front a la crisi". Deixant de banda que ses senyories, un cop aprovat el Reial Decret Llei que retalla per la cara drets fonamentals que van costar molta suor i sang a molts lluitadors i converteix Espanya en un país pitjor sí és que això encara és possible, aplaudíssin i es congratulessin, m'agradaria fer incís en l'estranya maniobra del grup de Convergència i Unió. 

Amb la majoria absoluta del Partit Popular, el Reial Decret estava aprovat d'entrada. No calia ni debat. Però ves per on, els amics de CiU hi van votar a favor, donant el seu suport a unes mesures, que a més de ser un assassinat a l'Estat del Benestar, augmenten encara més la injustícia fiscal que pateix Catalunya, un territori que, ai l'as, ells representen exclusivament, i del qual constantment s'omplen la boca. Aquest matí, per si això fos poc, el portaveu econòmic del grup, Josep Sánchez Llibre, aclaria que "Vam votar les mesures del PP a canvi de res, els diputats de CiU som d'una raça diferent". [Enllaç a la notícia].

Ara cal saber quina és aquesta "raça diferent". D'entrada diria que és la raça dels gilipolles que regalen els interessos del seu país a canvi de no res, obviant fins i tot allò tan seu del "peix al cove". Però pensant-hi bé, un de seguida s'adona que hi ha l'opció que sí que n'obtindran alguna cosa a canvi, i això obre la possibilitat que es tracti de la raça dels fills de puta que enganyen descaradament el seu poble i el seus votants i es pensen que aquests són tontets que no s'adonen de res.

Dues possibilitats, doncs. Jo, personalment em decanto per la segona i per pensar que, el seu poble no ho és de tontet, però recordant aquestes imatges d'aquí a sota, potser els seus votants sí que ho són.


6 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Un altre dia per afegir a la funesta llista de dies funestos. Maleïts partits polítics que es mouen per estratègies radicalment alienes als interessos de la gent normal (*)


(*) "gent normal" = la que no viu dels moviments incomprensibles dels partits polítics.

miki ha dit...

Els congresistes de CIU fa temps que son imbecils, pero no com a insult sino com adjectiu que hauria d'anar lligat sempre al partit

Els ultims anys que podien pactar coses, amb el PSOE, com va fer el PNV, aprofitant la debilitat, a canvi del seu vot a pressupostos, es pujaven a la branca i votaven en contra per que si i que dimitis (quant força la dimissió amb una moció la tenia que fer el PP, que prou s'en va cuidar de no moure fitxa), encara que els hi oferissin lo que fos, i lo de ahir va ser de traca...

I aquests no se'ls pot dir, que son filial de ningú, de veritat, almenys la abstenció, però bueno sense comentaris...

Osti també m'ha passat que he llegit l'article ràpid i m'he pensat que era el blog del Oscar Julià i m'estranyava molt el to amb CIU, però ara que m'he fixa't millor , ja m'ha cuadrat més que no era el seu...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Foc i destrucció

Unknown ha dit...

Totalment d'acord. Són una raça diferent, dintre la subcategoria humana dels polítics.

Però, per altra banda, de què servia votar en contra? O abstenir-se?

Josep ha dit...

I la legislatura tot just ha començat.

Aitor ha dit...

Sí, jo de vegades també penso que no són humans.
I em faig sovint una pregunta: dormen tranquils?