http://instagram.com/14_puji YouTube

19 de gener del 2012

Delinqüència



Deixeu-vos estar d'àrbitres, comitès de competició, comitès de disciplina esportiva, tribunals d'arbitratge de l'esport, i altres mandangues. Algun fiscal no podria acusar penalment Pepe d'ofici? Segur que alguna de les accions que va perpetrar ahir està tipificada com a delicte. El problema és que al judici ho tindria molt fàcil per al·legar transtorns mentals.

4 comentaris:

Alyebard ha dit...

I alienació mental transitòria i tot el que convingués.

Sergi ha dit...

Doncs sí, que al·leguin transtorns mentals, però com que són recurrents, aquesta persona hauria d'estar medicada i en observació en un centre especialitzat, no en un camp de futbol. I saps el més trist del cas? Que això que dic cada vegada em sembla més veritat i menys queixa per un jugador brut. Aquest home, Képler Laveran Lima Ferreira, en Pepe pels amics i pels enemics, no el jugador del Madrid, sinó la persona, no hi és tot. No hi toca. Haurien de fer que s'ho fes mirar. I si el Madrid té una mínima part dels valors dels que sempre pressumeix, no els hauria de tremolar el pols a l'hora de fer-lo fora. Les causes són més que justificades.

Joan ha dit...

I després vendran samarretes als nanos amb el seu nom. Tot un exemple. Així, quan el rival estigui a terra el podran patejar a gust, sentint-se orgullosos de ser com el Pepe.

Gerard Agudo ha dit...

és el nou Vinnie Jones