http://instagram.com/14_puji YouTube

15 de desembre del 2011

Què més han de fer?


Tenen una partida monstruosa dels pressupostos de l'Estat a canvi de no se sap ben bé què.

Fan negocis ocults, i aparentment molt lucratius, gràcies a la posició pública que ostenten.

Són el Cap de l'Estat Espanyol sense que ningú els hagi votat, i l'única cosa que els dóna legitimitat és una Constitució heredada del franquisme que més del 60% de la població actual d'Espanya no va tenir l'oportunitat de votar.

Donen lliçons de moralitat, rectitud i bona conducta, que ells són incapaços de complir.

I ara, per fi, pressumptament, han comès delictes.

Què esperem per treure'ns-els del damunt? 

Què més han de fer per a que la marea humana que surt a rebre'ls amb la bandereta de plàstic cada cop que fan un acte públic obri els ulls i s'adoni que els contes de fades que els explica l'Hola cada setmana és una fal·làcia i que el que fan aquesta campetxana família és prendre'ns el pèl?

Cop de mall!


Imatge via @Miss_Guinness



4 comentaris:

Joan ha dit...

Sembla increïble que en ple segle XXi tots siguem iguals davant la llei, excepte ells. Herència, un llegat cadut. I tot i així alguns aplaudeixen. Cony de món. Temo que no podràs fer descansar el mall.

Ferran Porta ha dit...

El que més em fot d'aquesta història amb la monarquia, més encara que els casos de corrupció en què pressumptament, possiblement, suposadament puguin estar ficats (per això hi ha la llei, sobre el paper)... el que més em fot, dic, és que es tracti de la màxima representació d'un estat en teoria democràtic... i no els hagi votat ningú.

Ni que ho intentés, no podria entendre com és possible que continuï vigent una institució com aquesta, posada a dit (i per un dictador, a sobre!!! És absolutament surreal)

menxu ha dit...

I el pitjor és que aquests bandarres es poden reproduir exponencialment! No oblidem que el rei té 8 néts xupant del bote!!!

El porquet ha dit...

Els súbdits es veu que estan molt feliços comentant els vestits, els pentinats i les més diverses foteses dels seus monarques.

No serà gens fàcil acabar amb ells (ja hi ha veus a Catalunya que defensen la monarquia com a institució barrera davant els atacs de la política espanyola... perdó? que m'he perdut?)