http://instagram.com/14_puji YouTube

28 de juny del 2011

Peazo invento la TDT


Aparentment era la panacea: més serveis, més interactivitat, més oferta, més canals.

Però a l'hora de la veritat no tot ha estat tan bonic. Ja d'entrada, tots els televidents que vivim en una comunitat de veïns vam haver de fer una derrama per adaptar la instal·lació. Després vam haver d'anar fent ajustaments, per a trobar les potències adequades a cada grup de canals. I després de tot això què? Sovint fallen els canals i la pantalla es desfà en estranys quadrets. Periòdicament, ens fan resintonitzar per recol·locar els canals o jo què sé, i cada cop que es resintonitza se'n va a la merda l'ordre de canals que havies establert, i tornar-ho a fer comporta ben bé mitja hora, per després, tenir una recepció pitjor de la que tenies abans.

I tot això per a què? Hem guanyat zero serveis, zero interactivitat, segueix havent-hi la mateixa merda de programació amb la mateixa quantitat infumable de publicitat. Hi ha més canals, sí, però, o són de repeticions o són de publicitat 24 hores o són d'ultradreta.

Tota aquesta inversió i esforç, quan tothom té clar que els continguts audiovisuals tenen el futur a internet i no a la televisió. Cada dia penso més que amb la TDT hem fet el negoci d'en Robert i les cabres.

4 comentaris:

Txisky ha dit...

No és la mateixa merda simplement, és la meteixa merda elevada a la x potència, on x és el nombre de canals de TDT!.

Dani R. ha dit...

No oblidis que primer vam comprar uns decos no HD i després vam haver de comprar decos HD i que primer ens vam comprar teles planes sense TDT i després ens van fer comprar teles planes amb TDT i després teles planes amb TDT-HD i després teles/decos que acceptin la tarja del GOLTV.

I espera... millor que no sentis a parlar del DVB-T2 (o TDT de segona generació)

stratosergio ha dit...

No pensaries de debò que amb la TDT tindries més qualitat de continguts, oi? :-)

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Home, interactiva és. Mira si no la programació a partir de la 1 de la matinada: concursos de trucades i consultes del tarot. Més interactiu impossible!