http://instagram.com/14_puji YouTube

9 de maig del 2011

Escala cap a l'alcaldia


Estem d'eleccions. I encara que no ho sembli són eleccions municipals. Els candidats, deixaran anar quatre referències a equipaments que necessita el seu poble o ciutat, i després repetiran la cantarella dictada des de la direcció del partit. Campanya electoral local teledirigida des de Barcelona o des de Madrid.

Per sort, a molts pobles i ciutats sorgeixen les candidatures independents, formades per voluntaris de la localitat. Persones sense més aspiració política que treballar pel lloc on viuen.

I al Maresme, concretament a Calella, una d'aquestes candidatures és liderada per un blocaire com tu i com jo. Un dels clàssics de la blogosfera. Un dels de sempre. El músic de cobla, l'home de les escales, l'estimadíssim Vilapou, es presenta a l'alcaldia. I s'hi presenta com un ciutadà més, sense rendir comptes ni demanar permís a ningú per res. Només amb l'ambició de fer el seu poble (perdó, ciutat) un lloc millor on viure.

Li vull donar tot el meu suport. Perquè ja fa anys que ens "coneixem" i crec que és una persona amb senderi i perquè trobo d'una valentia extraordinària que segurament jo mai tindré, passar de la paraula a l'acció.

Entesa per Calella

3 comentaris:

Joana ha dit...

Fan falta persones com aquest senyor per tirar endavant.
M'ha agradat l'entrevista i el que hi diu.

Joana ha dit...

I a sobre blocaire :)

Unknown ha dit...

Bravo! Un tio amb 2 collons!

No és fàcil passar de la paraula a l'acció.