http://instagram.com/14_puji YouTube

2 de maig del 2011

Democràcia Mundial


Osama Ben Laden és un terrorista declarat, que va amenaçar els Estats Units i tot l'occident públicament i va complir amb escreix les seves amenaces. Hi ha pocs dubtes que sigui un assassí culpable, però també és una persona humana, i té drets.

Aquesta matinada, Barack Obama ha aparegut a la televisió per informar que les forces armades del seu país han organitzat una operació militar neta, on no ha mort cap soldat nord-americà ni cap civil, i malgrat aquesta netedat, Ben Laden ha estat executat a sang freda, sense judici ni defensa.

Lluny d'avergonyir-se, el Comandant en Cap de l'exercit i representant de tots els estatunidencs, compareix en públic ple d'orgull per vanagloriar-se d'aquesta flagrant vulneració dels drets humans, i milers de persones s'han aplegat a les portes de la Casa Blanca per victorejar el líder de la Democràcia Mundial.

No amagaré que lliurar-se d'un individu com aquest em desperta sentiments de tranquil·litat, però no dono crèdit al cinisme i la desvergonya que mostra el país que governa els nostres designis.

4 comentaris:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

"Finalment s'ha fet justícia" ha dit el fill de Bush

Joan ha dit...

Avui hem coincidit en l'apunt. "S'ha fet justícia", diuen. I jo que creia que a Europa la pena de mort no existia.

Alyebard ha dit...

No sé que us estranyeu, però és una executive order contemplada constitucionalment als USA. Per tant jurídicament vàlida, una altre cosa és que sigui moralment vàlida.

Sergi ha dit...

Jo ho sento, eh, però els 'malos malosos' només me'ls crec a les pel·lícules. Sempre he pensat que aquests malvats són una invenció dels Estats Units, o de qui pertoqui. Deu haver-hi excedent d'armes, i ara, amb l'excusa, el món àrab es picarà i començarà una guerra. Bé, la guerra la començarà EUA, no cal dir-ho. Les armes produïdes s'han de gastar per poder-ne fabricar de noves. Temes de pasta, no cal dir-ho. Però hòstia, amb un president tan súper majo com tenim ara, com redimonis provoquem el món àrab per fer una guerra? Aaaaaaah, i si desenterrem a Bin Laden?? Va, si fem que ens el carreguem, ja tenim el cristo muntat.

Tu has vist el cadàver?