http://instagram.com/14_puji YouTube

17 de maig del 2011

Conseqüències


No tinc ni idea de si Strauss-Kahn és culpable o innocent. Tot pot ser. Del director del lladrocini mundial es pot esperar qualsevol cosa. Però en qualsevol cas és estrany. I igual que va passar amb el cas de Julian Assange, aquestes acusacions d'agressió sexual són preocupants.

Si és culpable que vagi a la presó i punt, no hi ha discussió. Però si és una manipulació (que també pot ser, que del país de la mentida també es pot esperar qualsevol cosa i del país de l'scaramouche encara més) m'indigna sobremanera que aquests "framings" sempre es facin usant els delictes sexuals. Perquè ara el món sencer dubta de si és cert o no, i això es tradueix en què els milers de persones que pateixin una agressió sexual real, seran menys creïbles davant el món i davant els jutges.

Potser estic sent conspiranòic un altre cop, però els senyors amb trajo negre que munten aquests sidrals haurien de pensar en els danys col·laterals dels seus tripijocs.

6 comentaris:

Josep ha dit...

Home, caldrà vore com acaba la cosa, però sembla que em tornat 20 anys enrere, amb els casos de Mike Tyson i William Kennedy.
Amb el seu permís, l'autocita: http://descans.blogspot.com/2010/12/polla-pecadora.html

Ferran Porta ha dit...

La teva reflexió és la meva, Puji. De dalt a baix.

Anònim ha dit...

EL PAIO ES UN "PEIX QUE ES PORTA L'OLI"......PERO DELS YANQUIS....CREDIBITAT 0000.
JUGANT AMB BARCELONA

Sergi ha dit...

Estic d'acord amb tu, és allò de 'que ve el llop, que ve el llop'. Sembla que acusar d'agressió sexual és definitiu, suficient per desprestigiar a qualsevol. Però com dius, això resta credibilitat als casos reals.

jpmerch ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
jpmerch ha dit...

No hi havia més remei que fer-lo picar pel costat sexual, perquè aquest home té de tot i no l'anaven a trobar furtant els cendrers o les tovalloles de l'hotel.