http://instagram.com/14_puji YouTube

22 de desembre del 2010

Salut!


Tot i haver-me promès no fer-ho mai més, aquest any he tornat a comprar loteria de nadal a mansalva. Molts eurus que em podia haver gastat en gintònics, perduts per sempre més. I al llarg d'aquest matí tornarem a seguir el sorteig, per la ràdio, amb la sabuda cantarella, o aquest any potser el seguirem per twitter, però tan vosaltres com jo, sabem que els individus que sortiran per la tele tirant-se xampany per sobre i cridant com orangutans dins un bar sòrdid, o davant una administració de loteria sòrdida, aquest any, tampoc no serem nosaltres.

I passat aquest dia, tornarem a valorar la nostra salut de ferro, i ens tornarem a prometre que l'any que ve no farem el gamarús i no comprarem puta loteria de nadal, però sabeu tan bé com jo que sí, que hi tornarem, i no caldrà pas esperar un any, perquè fijo que pel "niño" algun dècim caurà.

Salut! (que de sort no en tindrem pas)

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo només tinc un número, així que quan no em toqui, tampoc no em podré queixar. Això sí, avui justament m'he llevat amb el nas inflat i ple de mocs, així que ni salut tindre jo!

Anònim ha dit...

Loteria? No val la pena ni intentar-ho...

DooMMasteR ha dit...

Uiuiui! Puii, pensa que si et toca podràs mamar moooooolts gintonics. Molts més dels que t'imagines! (mode compulsiu ON)

Alyebard ha dit...

Salut hi hagi, i molts gintònics!

Joan ha dit...

És que ja seria mala llet que per un cop a la vida que et toqui la loteria fos la de Nadal que és la que reparteix un premi més petit!

Però mentre no convenci la dona em toca comprar-ne per imperatiu familiar, ves.

Josep ha dit...

Quan diue que el premi "servirà per a tapar forats", volen dir que s'ho gastara tot al prostíbul.

El porquet ha dit...

Porto tot el matí jugant al "rasca, rasca" que amb la grossa no hi confio pas!

Judit ha dit...

jajajaja jo no en compro MAI. El màxim que he fet és pagar dos eurus per participar en el sorteig d'una panera. Tampoc m'ha tocat.