http://instagram.com/14_puji YouTube

4 d’octubre del 2010

Ara sí. Un apunt de la vaga


I què voleu que us digui de la vaga que no s'hagi dit, ja?

Tothom té clar que el sistema capitalista, a través del Govern d'esquerres(?), ens l'ha ficat doblegada amb la reforma laboral, amb el rescat dels bancs, amb la pujada de l'IVA, amb la congelació de les pensions, amb la reducció dels sous dels empleats públics, i un llarg etcètera, i el que encara està per venir...

Tothom té clar que els sindicats, sobretot els majoritaris, són esclaus de les subvencions que els dóna l'Estat i dels crèdits que els dóna la banca, i que han muntat aquesta vaga com una demostració que tot i això, poden fer una pataleta. Però no passa d'aquí. Una pataleta d'adolescent contra el papa, però demà tornarem a parar la mà per rebre la paga. Aquesta gent han perdut tota credibilitat.

Tothom sap que, tant Govern com sindicats han sortit perdent amb aquesta vaga. Uns perquè les circunstàncies els han vençut, els altres perquè, per fi, se'ls ha vist el plumero. I tan uns com els altres, pretenien que els treballadors també hi sortissin perdent, i a la majoria de treballadors que han tingut llibertat per decidir (diguin el que diguin les xifres d'uns i altres) no els ha donat la gana de sortir perdent un altre cop.

Tothom sap que aquesta ha estat la vaga 2.0. Tot el transcurs s'ha seguit amb notícies i opinió, a través de blogs i xarxes socials. Aquí sí que s'equivoquen. L'autèntica vaga 2.0 està per arribar. El futur de la protesta social és la que es convocarà a través de twitts, posts i esdeveniments de facebook. La que serà protagonitzada pels treballadors de veritat, passant-se pel forro els estaments, els sindicats i el model establert, per fer mal de veritat a qui ens l'està fotent. No sé com serà, ni quan serà, però que arribarà n'estic seguríssim.

I per acabar, volia parlar dels perroflautes que van ocupar el Banesto, van rebentar el centre de la ciutat, van atacar els mossos i van cremar un cotxe de la Urbana. Són una colla de ninyatus consentits que només saben fer malbé el que paguem entre tots, i no representen l'esperit de la societat i bla bla bla. D'acord amb tot. Tot això és molt lleig. Però dit que em sembla malament el que fan, estic molt malament del cap si penso que em desperten més simpatia ells que tota la resta de patuleia? Almenys ells mostren algun esperit de rebel·lia, aquell extremisme disbauxat que algú ens ha de recordar de tant en tant per a que no ens adormim del tot.

Foto trobada a www.etfelicitofill.cat

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Conclusió: ets un puto ferroflauta en potència!

Anònim ha dit...

El problema és posar tots els col·lectius antisistema dins el mateix sac. Creure que un altre sistema econòmic i social és possible, és perfectament legítim. El que no és acceptable és la violència d'alguns, i he dit alguns i no tots. Defensar unes idees mitjançant la violència implica que aquestes perden tota la credibilitat. Això ho saben els veritables alternatius, no quatre encaputxats que només lluiten sota la bandera de l'incivisme.

Josep ha dit...

És interessant veure que els revolucionaris de Barcelona, en comptes d'atacar militars, policies i fatxes, es limiten a furtar texans, cremar contàiners i amenaçar cambreres immigrants.

Anònim ha dit...

el pitjor: que ningú dimiteix, ni asumeix res...falta q nos den la palmadita en la espalda: ale, aquí no pasar res...

i els bancs...trankilets!!

el q ens espera, i com surti el barbas baboso: LOS CHUCHES...fliparem

Evita's

Ferran Porta ha dit...

Interessant l'observació d'en Josep: abans, rebel.lar-se suposava atacar l'essència del sistema (o el que se suposava que el representava); ara, rebel.lar-se és portar-se com una criatura malcriada i, a sobre, o aplaudeixes o et un reaccionari!

Em quedo a Alemanya, definitivament.

Ferran Porta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
El porquet ha dit...

Sense que serveixi de precedent, estic d'acord amb en Josep.

El perroflautisme està basat en la misèria mental de tots els seus integrants. No tenen excusa, perdó ni indult. A la foguera!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Només una acotació. Tot i que els mitjans de (des)informació s'han empenyat en asociar als okupas del Banesto amb els perroflautes que van cremar el cotxe de la urbana, els mossos no van detenir a cap okupa per que els piròmans no pertenyien a aquest col.lectiu. Allò va ser una estratagema per criminalitzar la protesta del Banesto.

Ah, i per cert, si voleu tinc fotos que demostren que molts dels alderulls els van provocar ninyatus magrebins, que es van dedicar a trencar papereras i buidar contenidors només per divertir-se.

Un consell: Si voleu jutjar alguna cosa no ho feu mitjançant las mentides dels telenotícies. Aquesta vegada, fins i tot el twitter era mès fiable.

Salut!