http://instagram.com/14_puji YouTube

2 d’agost del 2010

Mànigues verdes


Al Conseller Castells li haurem de dir mànigues verdes, per allò de "a bones hores...". Porta tota la vida al PSC (perdó, al PSOE), porta dues legislatures mirant de quadrar comptes i amb cara de restret cada vegada que els socialistes(?) catalans(?) abaixen el cap davant el germà gran de Madrid. Però fins ara, que se li acosta l'hora de plegar, que s'acaba la legislatura, que el PSC (perdó, el PSOE) fa tota la pinta que quedarà fora del Govern, i que es fa evident que n'està fins els ous de tot, no ha estat capaç d'alçar la mà i dir: senyors, que això no hauria d'anar així.


Molt bé, Conseller Castells. Heu fet valer les vostres idees, heu alçat la veu davant el vostre partit perquè no esteu d'acord amb com s'estan fent les coses, aquí i a Madrid. Molt bé. Però potser és una mica tard, no?

5 comentaris:

mafalda ha dit...

Exactament el mateix comentari vam fer amb el meu marit ahir llegint l'entrevista: "a bones hores!"
M'has fet patir, llegint com tornaves a posar PSC. No vam quedar que ja no existeix?! Aish!!!!

Sergi ha dit...

I allò de més val tard que mai?

Unknown ha dit...

Ei!

El tema és que l'home ha pres una decissió, però penso que si no l'haguéssin pres per ell. O sigui... és com quan a la feina et diuen: o te'n vas o et fotem al carrer.

I el seu lloc l'ocuparà algú encara més gris, encara més espanyolista... ja veureu.

Però si... a bones hores. Han venut el PSC al PSOE ja fa molts anys, i aquesta és la collita: estatutet retalladet i retrocès en moltes moltes coses.

I que consti que no sóc de cap partit!

Josep ha dit...

Els Mangas Verdes eren un cos policial, la Santa Hermandad del regne de Castella i Lleó. Fou fundada a finals del segle XV.

Tenien tanta fama d'impuntualitat i d'ineficàcia, que d'ací vingué la dita "a buenas horas, mangas verdes".

En el fons, el PSC no és tant diferent de la Santa Hermandad, oi? Ells tenen bones intencions, però els resultat són nefastos.

I de benintencionats, l'infern i l'oposició en són plens.

Miki ha dit...

Home pues jo et diria que aquest home, encara l'he sentit més d'un cop i mes de dos, dir coses que no anaven tant be, i fa més d'un any que el sento. Ara tampoc es un cabra boja que s'aixecarà i dirà aoxò es una puta merda, una puta merda de partit i tot això per que no ens enganyem... te dos dits de front i consignes de partit.