http://instagram.com/14_puji YouTube

8 de juliol del 2010

Mundial taronja


La taronja mecànica gunayarà el Mundial de futbol. No és un desig, no és antiespanyolisme (tot i que els motius em sobren), ho estic dient des de que Holanda es va sepillar el Brasil i no és més que una intuició futbolística.

I és que el joc d'Espanya no em convenç. Intenten jugar com el Barça i no se n'acaben de sortir, perquè quan vols jugar com el Barça, o vas a totes o deixa-ho córrer. El Barça juga constantment a l'atac, i si fent això deixa desprotegida la defensa i li fan un gol, no passa res, perquè com seguirà jugant a l'atac acabarà fent més gols que el contrari. Espanya juga així però amb por. La defensa sempre ben colocadeta i res de pujar a l'atac. Els mitjos juguen a mig camp i no a la frontal de l'àrea. La pilota, que hauria d'anar a la velocitat de la llum s'entreté als peus una vegada i una altra. I perquè, amb quasi tots els jugadors del Barça, Espanya no funciona igual? Perquè del Bosque és un cagat.

Holanda, tampoc ha jugat per tirar coets, però han anat fent la seva feineta, i mira-te'ls! Aquests no deixaran passar ni una oportunitat de foradar la porteria de Casillas, i marcaran segur, i si com a contrapunt, no es dóna el tot pel tot en atac, la sentència està dictada.

Bé, doncs això és el que penso i intueixo, però clar, ahir, just abans de començar el partit, també vaig pronosticar al Facebook que guanyaria Alemanya, i mira. Així que, molt molt de cas... tampoc em feu.

11 comentaris:

Alyebard ha dit...

Serà per això que m'he passat la nit somniant amb molins de vent i tulipes totes de color taronja? Per jugar com el Barça s'ha de ser el Barça i els falten els vídeos de'n Pep. Es que una altra nit en blanc per culpa dels petards i les botzines del cotxe no l'aguantaré i acabaré fent una bestiesa...

Unknown ha dit...

Com a mínim ens queda l'esperança d'allò de "a la tercera va la vençuda"... (ho dic perquè Holanda ja va perdre 2 finals de Mundial al 74 i al 78).

zel ha dit...

Et dono la raó, però m'agrada saber que el gol, el GOL, és del nostre Puji, això només per passar-los pels morros...

Guapo! Feia dies, eh? ës que estic de vacances, i envegica, a Menorca, he fet poemets de platges i prou, com els "guiris"

Anònim ha dit...

Per desgràcia, no ho tinc tan clar. A un partit poden passar moltes coses i encara donaran una nova excusa als d'ahir a tornar a sortir pels carrers el diumenge.

Ferran Porta ha dit...

Sento portar el missatge que duc al sarró, però... ahir tenia la intuició que perdriem, i vam perdre; i la intuició continua dient-me que diumenge també perdrem.

Val a dir que fins i tot aquí vam passar UNA HORA escoltant clàxons, després del partit. Un horror, tot plegat. Que s'acabi ja i passem full.

Zincpiritione ha dit...

Aixòs del "mundial taronja" m'ha fet venir al cap el mític NARANJITO, la seva no menys mítica nòvia CLEMENTINA, i el més mític de tots: el seu amic CITRONIO!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Llàstima que la mani no fos diumenge per que la cosa podia acabar en III República!

Anònim ha dit...

Hola home que s'avorreix a IKEA!

Crec que puc dir que és divendres ja i friso per escoltar la cançó que tens a punt de deixar aquí. Però si avui, divendres, no saps massa què posar i encara notes que estàs viu..., què et sembla la cançó número 2 del disc Germanies del Llach, eh?

"Jo hi sóc si tu vols ser-hi"

Sigui la cançó que escullis, de ben segur que l'escoltaré com ho faig cada divendres.

Onze de setembre.
INDEPENDÈNCIA!

DooMMasteR ha dit...

Tant de bo, Puji! Tant de bo! Per què si no podem passar una nit de perros i uns dies d'orgullo nacional gens recomenables per la flora intestinal...

Puji ha dit...

A tots, no entenc com pot ser que la gent li faci més cas al pulpo Paul que a mi fent prediccions.

Anònim, la cançó del divendres és una cançó que em ronda pel cap al llarg de la setmana, i en principi no s'admeten peticions (a no ser que la petició aconsegueixi que la cançó em rondi pel cap). De totes maneres, moltíssimes gràcies per seguir-me. I a veure si la que us proposo avui us agrada. Salut i independència.

Puji ha dit...

Ja us ho deia que no em fotéssiu cas.