http://instagram.com/14_puji YouTube

7 de juliol del 2010

Amb dos collons (pfffffffffff)


De moment només són tres, però segur que n'hi haurà uns quants més. Els Ajuntaments del Port de la Selva, de Vilafranca del Penedès i de Sant Pere de Torelló s'han atrevit a vestir d'oficialitat el que molts sentim: que la Constitució Espanyola ni ens representa ni ens vol, i per tant, en quedem exclosos moralment. Sí senyor, amb dos collons. Tan de bo la política nacional prenés exemple de la municipal i fos així de valenta (pffffffffffff).

Com deia, segur que en els propers dies se n'hi afegiran uns quants. A veure si algun Ajuntament amb majoria del PSOE tira endavant aquesta iniciativa (pffffffffffffff).

Poso aquí la notícia per si algú no l'ha vista, que, no sé per què (pfffffffff), sembla que no ha tingut gaire ressò mediàtic. I si voleu, us podeu afegir a aquest grup de facebook.

4 comentaris:

Charlie ha dit...

pfffff

Anònim ha dit...

Segur que s'hi afegiran molts més! I un parell de ben grans tb la Junta d'Òmnium, que ha resistit les pressions de la secta socialista i el propi govern perquè la manifestació l'encapçali una simple senyera sense lema.

Sergi ha dit...

Doncs jo ho he sentit aquest matí a la ràdio. És una bona iniciativa, no sé si útil, però que espero que sigui prou seguida.

DooMMasteR ha dit...

Tant de bo en siguin molts més!